Лелелеле какво изненадување ти спремам не си свесенКе паднеш на колена кога ке го доживееш:je:Ми недостигаш..ти кажав дека те сакам?Ај нема везе нека биде по милионити пат:wub:.. Те Сакам!:back:
Сум станала плачка,не ми се верува дека можам да се лигавам пред тебе,а да неможам да ги сопрам солзиве.Сакам да те задржам до себе,никогаш да не те пуштам од прегратка.Мразам кога си одиш,мразам се кога не си до мене,јас премногу те сакам,се чувствувам слаба и по толку години.Веќе ми недостигаш,убав помин,знај дека некој мисли на тебе 24 часа,дека ќе умре без тебе.
Тешко ми е
Мило ми е шо сакаш да сме заедно и покрај тва шо ке се десе за 21 ден..
Се надевам оти тка ке биде како шо викаш.. тогај ке сум најреќната на светоооо...
Нејкам да те изгубам .. ама далечината мене ного работи.. тка да може и тебе да те смене.. колку и да не сакаш.. ке живееш у нов свет .. запознаваш нови луге.... тка да може сосем да ме снема од твојо живот ... .. ти викаш оти нема.. се надевам оти ке биде тка.. :back:...
Многу глупаво од твоја страна,али се надевам дека си имал причина...
До негде и јас сум крива,што ти верував.
Како и да е,сите краеви исти се...:icon_neut
And I will love you, baby - always
And Ill be there forever and a day - always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and
The words dont rhyme
And I know when I die, youll be on my mind
And I'll love you - always
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.