Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно, те обединив со Judas Priest, на некој начин... Никогаш нема да заборам која радост ти беше, и конечно да се насмејш...
Не очекувам ова да променит ништо, само ти давам до знаење колку те сакам и ми значиш. Ваљда некогаш, ко ќе си позрела и попаметна, ќе увидиш шо се’ напрајв за тебе во овие девет месеци. Порадо вервеше на гласини и невистини кажани од анонимци само заради љубомора, наместо на другарките твои.
Нејсе, помина, јас се повлекувам, нејќам појќе да ти сметам во животот, само да знајш ако ме читаш (а не ме читаш) дека секогаш ќе те сакам. Среди си ги мислите, животот и емоциите, созреј малце, ваљда ќе ти станет појасни некои работи.

I'll be waiting.

Никогаш нема да дознаеш колку многу те сакав... А ти ме отфрли...
Никогаш нема да дознаеш колку ме боли твојот молк...
Никогаш нема да дознаеш колку само работи ми стојат во грло, а никогаш нема да ти ги кажам... Не е фер!

Будалче, знаеш оти сум ти тука во се... и баш ми е мило што ме разбуди во два и што ми го кажа тоа што те мачеше... Знаеш, и милион пати ти реков оти сум ти тука за се... макар и среде ноќ да ме разбудиш... верувај, се ќе се среди... се си има своја причина... Биди цврста и храбра, ќе се среди се... Немој да тагуваш и да се разочараш од се... после јака темнина има прејака светлина :) Ќе те огрее сонцето, мило.... :)
Ми фалиш, камо да беше тука... ќе те гњавев и немаше да допуштам вакви работи да ти се десат...:nesum:
Ај сеа буди се, спанке една. Дој да збориме :back:

Душиче мое..се надевам почна да се забавуваш и да уживаш..го заслужуваш тоа..толку беше вреден околу твоите и остало:back:Ми недостигаш мило..но ако испадне се како што треба..maybe i will suprise you with something:back:Те сакам!

And I will love you baby always
And I'll be there forever and a day always
I'll be there till the stars don't shine
Till the heavens burst and the words don't rhyme
And I know when I die you'll be on my mind
And I'll love you always

If you told me to cry for you, baby I could
If you told me to die for you, I would
Take a look at my face, there's no price I won't pay
To say these words to you

And I will love you, baby
Always
And I'll be there forever and a day
Always

I Love U *

...све одново...се лажев дека е крај...сега пак љубам сама...солзите 15 минути после нашите родендени ми беа доволен доказ за се...
ми вреска душава- те љубам бејби ЈАО ...слушни ме...те љубаааааааааааааааам !!!

Izvini sto te izlazav no morav vaka od ova veke nema beganje posle ova ili ke trgne na podobro ili ke zavrsime zasekogas no kako i da e sakam da znaes deka TE SAKAM.

Стварно не го очекував тоа ..!:je:
Дефинитивно ме изненади и тоа многу :je::je::vozbud::vozbud:Tи мисли тоа главчето браво браво ! :back:
Тe сакам баш онаков каков што си !.. :wub:

Постојано се обидувам да си објаснам себе си злато, зошто на овие мои млади години се заљубив толку многу?
Вистинскиот одговор е дека не знам, како можам да знам зошто емоциите за тебе успеале да претопат се друго што имав во себе.Зошто нивната големина е толку грандиозна и спектакуларна за се што во изминатите 17 години чуствував да се претопи во една единствена емоција кон тебе и твоите слатки очи.
Знам дека те нервира и тоа што пушам премногу цигари и знам да бидам помлада од тоа што сум, дека се и сите можат да ми влијаат на расположението, но кога ме допираш,кога ме бакнуваш како да сум ти се на светот, нема ништо подобро, нема ништо поубаво.
Лигава сум, знам и тоа. :)
А постојано се обидувам да покажувам ладнокрвност, но како кога те гледам и не можам да ти кажам не.
Те љубам!
И во секое ќоше од мојата длабочина, колку што ја имам, си ти и само ти.И нема да се скршам, ниту да се свиткам кога ќе мораш да патуваш, а јас да бидам дома.Зошто ќе чекам, јас, од сите луѓе на светот, ќе чекам.
Затоа што секој ден патувам по твоите рамена и се враќам дома на твоите усни, зошто си ми се, како што никогаш никој не ми бил и не може да ми биде.
Љубовта по која од дете копнеев, тука е, се случува, а секој ден ме правиш посреќна од предходниот.Како воопшто би можела да барам повеќе, да чувствувам повеќе?
Не е возможно.

Ние сме пресилни за да се распаднеме, и можев да го кажам тоа во две реченици ... но вечерва, сакав да знаеш, дека покрај Бог во кој верувам, ти си мојата религија.

abe, ajde vishe ja do koa ke chekam sonce da me ogree, pa se smrznav vishe zimi sve:pos2:

Dojde i toj den...gotovo e.
Kaza... tesko ti bese, ama go kaza toa...znam deka ne ti e lesno, kako i mene.
Znam deka se gusis, kako i jas...
Samo, bidi srekna, barem probaj, bidi pak nasmeana.
Ponekogas rusenjeto e neophodno, no najcesto toa e poradi glupavata sueta, otkolku vozvisenite ideali...

I know some day you'll have a beautiful life I know you'll be a sun in somebody elses life...

TE САКАМ повеке од се !
МИ го разубавуваш денот , ноќта .. се се... :back:
Убаво да спиеш мило... те сака твојата бишка, крава .. :) :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom