Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sweety, I miss you!!!!! I miss the best kiss ever...
Nekogas ednostavno, najverojatno zivotot e premnogu surov, ili taka trebalo da bide.....

Осеќам и знам дека више немаш чувства за мене, затоа се решив на ваков потег.. Те сакам и сакам да си среќен, а со мене очигледно не си, затоа те ослободувам.. Нема више да ти бидам обврска ќе си бидеш слободен, баш како што сакаше..
Едноставно дојдов до тој степен кога сфатив дека залудно се надевам дека ќе се нешто ќе се смени на подобро... И дека тоа што те сакав никогаш не беше доволно..
Можеби нема да ме разбереш сега, не ни очекувам, само се надевам дека некогаш у животот ќе ме сфатиш ....

Што да речам друго.. Извини што испадна вака и многу ми е жал што не успеавме..

Те Сакам...

едит:

“To love is to risk not being loved in return. To hope is to risk pain. To try is to risk failure, but risk must be taken because the greatest hazard in life is to risk nothing.”

:pipi:

Ај донт ноу ват ај ем гона ту ду витаут ју ! :(

Те сакам бишенце :wub: .. вчера беше супер.. :) :) ме боли грбот..:vozbud::pos2:

Те сакам срценце нај многу само ти незнаеш колку, тоа го знает само двајца јас и тој шо знајт се ама баш се.

А јас тебе цел живот нема да те пуштам.. :)
Те сакам..

И уште нешто..
Многу грешев знам. Исто и ти.
Ко ќе си дојдиш ќе почниме скроз од ново. Се шо било лошо ќе биди остаено назад.
Само јас и ти. Секогаш. :back:

Те сакам..<3

Пошто не ме сфати озбилно кога требаше, сега ќе го сркаш тоа што си го дробеше.

лелееејјј.. неам памет.. дефинитивно ќе го сркам... лелееејјј.. како само ли можев да ја одвалам таа глупост.. уште ако тоа навистина се деси... весеље на ниво... башка аривидерчи на мојата долга и напорна борба... уф.... пм... пичку матер.. што да правам

hm hm hm Najtesko nesto vo zivotot e da sakas,a uste potesko e da sakas pogresna licnost!:nesvest::classic:

ne mozam da svatam kako mozis da preminis preku nekoi raboti prviot pat ti bese so mene, bevme nerazdelni i si gi znaevme najintimnite raboti x godini. ne mozam da svatam deka seuste placam koga ke gi slusnam nekoi pesni a za kogo placam, slepec. jebi ga moram da prekinam so ovie raboti ama nikako ne mi odi so prekinuvanjeto. pa ne si ti posledna zenska na svetot i ne mozi na tolku mnogu da mu cinam a tebe ne pogotovo so nemas pricina za sevo ova

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom