Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како почна ова со поракиве :pos:

Него, само сакав да ти кажам и дадам дознаење оти ми значиш :)
Знам, чудно... Но вистинито :)
Бар ти знаеш како постапувам :)
:back:

I've given so much in the past for a love I NEVER had
I’m through with it
I'm, I'm through with it, love
I'm through with it, through with it, love
I'm finally giving it up.

:toe:

Фала што ми се јави,ептен сакав да те слушнам,го погоди моментот.А може да не се јавеше ќе направев глупост...знаеш ти кога треба:back:
Ми недостасуваш,сакам да те видам,да те гушкам...Нели ми велиш се правиш за мене,епа ајде те чекам

Ahhhh.....kolku raboti sakam da ti kazam a nemozam.....neznaes deka si mi poseben iako si pomal od mene 3 god....ama god. ne se bitni....ti si sonceto so me gree io taka se custvuvam sekogas koga ke te vidam tebe i tvoite najubavi oci sto svetat kako najubavata zvezda na neboto.....no znam deka nikogas nema da me poglednes kako nesto poveke od poznanicka...:love3::love3::love3::love3::love3::love3::love3:

Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before and makes me want you more
I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time
When I look at what my life's been comin' to
I'm all about lovin' you...:mwuaz:

I'm Gonna SMILE Like Nothing's Wrong, Talk Like Everything's PERFECT, Act Like It's Just A Dream, And PRETEND It's Not Hurting Me.

Ќе пробам да остане се’ како порано, но не ветувам.

Епа така ти е кога ми праќаш порака три саати подоцна. Кој баксуз сум, ко да играм главна улога во cheezy романтична комедија. :icon_lol:

Интересно е.:)

Знаев дека ќе најдеш,мислам како и сите други така и ти.
Разочаран си,тоа е.Само јас незнам што М и се дешава...кога ќе дознаам,ќе биде добро.

уште ја чекам вистината...нема да ме убие I promise...
ќе дознаам порано или подоцна само финтата е што нема да имам доверба во тебе веќе....
if that what u want...fine!

Леле ама ми иде една нервоза кој ќе видам дека си onlinе на msn и општо кој ќе видам слика твоја, абе ми иде да те утепам ама ај и тоа еден ден ќе биде :pos::pos::pos: не се секирај!!!

Se umoriv od gluposni igri,taktiki,strategii,nadmudruvanja ili so i da se...preku k*r mi se veke,nemozam da podnesam poveke,stvarno pretera...Nemam sili i IC ne se trudam od sega,pa so saka neka bide..:toe:

Тоа од синоќа веројатно не би го направил за ниедна друга.. и многу повеќе од тоа. Ама како никогаш до сега сфаќам дека не сакам, не можам и не треба да бидам со тебе.. Сакам само да бидеш добра, да не бидеш тиња и... и да не станеме тотални странци.. посебно последново..

Мило ми е што ти се допадна чајчето :smir:

Не ми се верува дека успеав да го истуркам од себе единствениот некој кој вистински го љубев.. Ми фалиш

Само ти чекај..може и ќе дочекаш.Знам и јас да си ја покажам лошата страна.уффффф се мразам за ова што го кажувам,ама ова е последниот излез кој уште не сум го пробала за да не спасам нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom