Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I thing of U every day... every hour... every minute... every second.... i miss U baby.. :back:

Си ју тунајт. И не ми се понашај појќе пошо уште тро ми фалит да побеснам па да те снајт шо не те имат снајдено.

Тоа сум јас. Пробав, но не можев да променам иако премногу го посакував тоа.
Доколку можеш да го прифатиш тој факт ОК.
Во спротивно, си одам од тебе. Не те заслужувам. Ќе се жртвувам себеси, својата љубов и среќата. Не сум себична. Сакам да си добро и кога веќе не можеме да бидеме и двајцата, пронајди си ја среќата сам. Тоа го заслужуваш. Искрено се надевам дека така и ќе биде.
Ќе ми биде мило ако жртвата ми се исплати.
А мене нема да ми остане ништо друго, освен да те гледам од страна, на моменти да се потсетувам на спомените кои ги имавме заедно и да ти ја посакам целата среќа во животот.

Од некоја непозната причина, се осеќам ко лајно на дожд. Не можам да сфатам шо сакаш, не покажвиш никакви знаци дека ти значит ова шо го прам за тебе и се осеќам мизерно. Фала ти.

Надеж
Помоли се на морето
кога ке тргнам до дното
Верба,
Следи ме во провалијата
со затворeни очи
Болка,
Одкини дел од телото
и подари ми го со насмевка
Борба,
Прегрни ме силно
кога ке ти забодам нож во срцето
Жртва,
Легни крај мене и смртта
и затвори го ковчегот.

Среќна 10-месечнина мило.
fr.gif

Жалам шо нема да се видиме денес. Ама нема врска, ќе се видиме петок, имам уште неколку работи да ти кажам, не се за преку телефон. :)
Те сакам.
ba.gif

Бебушке не знаев дека си била ваква, мислејки дека те познавам дека си девојче со срце, ти си била сосем поинаква бездушна, а мене ми правиш сосема трето лице... Мислев дека е готово, дека од следниот момент ке те имам, мислев дека ме сакаш ко шо кажуваше на сите, незнам шо сакаше да постигнеш со тоа... Само да те засакам уште повеке? - Наеднаш се се руши, како ништо да не било, како никогаш да не сме правеле муабет за ништо, како да немало вчера, како ни еден збор да не е кажан мегу нас.. стварно не знам шо сакаш да постигнеш, ме скрши многу и полека ме убиваш со ова твое понашање "старо" веке-познато, што? се вративме назад? пред 5 месеци кога не се познававме? незнам незнам, незнам што правиш.... последна шанса, утре имаш уште една шанса, не ја заслужуваш ама шо да прам ко те сакам олку.. ако не биде нешто, на сите можни начини ке пробам да те заборам иако ке биде многу многу тешко :( :( :(..... а да, и фала ти многу шо правиш будала од мене..

Ммммм , колку ти ги сакам рацете ..:wub:
Добро ми тргна денов со тебе..
Т-Е С-А-К-А-М...

I`m just a fool. A fool who can`t make two words when he is near you. Some say it is just a moronic behavior, others a weakness. I don`t care about it, just want to tell you that I love you.

не можам по тебе да оздравам.. сета љубов дур сум жив.. на тебе ја потрошив

Не можам да се преправам дека сум среќна за нешто шо не сум среќна. Не можам. Џабе. Ти кажав многу пати како се осеќам во врска со то, и воопшто не ми е важно дека сите се смееле и биле ќефој за тебе. И јас сум, до негде.. И можи да, себична сум, те сакам цело време до мене, а не далеку да си.. Како и да е, со среќа, не знам појќе шо да речам..

Те сакам.

не знам кој к*р те чекам на мсн во ова време...

Say no more, I know what are you thinking... And I`m thinking the exact same thing.

Posakuvam iljada baknezi da poseam po tvoeto telo. Gi posakuvam tvoite dopiri po mojata koza. Posakuvam da zaspijam pokraj tebe i da se razbudam kazuvajki ti nezno: TE SAKAM!

Pokloni mi gi svoite oci I nivniot topol sjaj, pokloni mi uste nesto:svojota vecena pregratka. Pokloni mi gi svoite meki usni I dvata tipli zbora: TE SAKAM.

Sekoj den negde zivot nastanuva, a negde se gasi. Negde se raga ljubov, a negde umira. Taka ke umram i jas, ama mojata ljubov kon tebe nikogas.

Lesno e da gi simnuvas zvezdite od neboto, lesno e vecerta da ja zeme mesecinata, lesno e da se preplovi olujnoto more, ama navistina e tesko da se opise kolku mi nedostigas.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom