Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бебушке моја многу ми те сакам, одвај чекам да дојде 22:00 часот утре... многу сакам да те видам... лееејј се радвам ко дете со лижавче :)... лижавче мое :) :) :)... малку пичам али то е, многу те сакам :wub::wub:

Леле газе.... тоа со косата мммммх цел живот ќе ти го памтам :back:

Кетси те сака најмногу :wub: *оди да те сонува

Ф-А-Л-А !!!!

Не ми се верувај еј , низ толкава гужва се пикав , мислев чекаш надвор и тебе те нема ..Па ич не ми врти од кај да знам ја која ти е поентата ..НЕ МИ СЕ ВЕРУВА !!!

И после тоа си можел да дојдеш а ?

МРШ !

edit: Ц ц ц ц ц , сеа сум бесна и веруј дека нема да ти ќутам вечер ..не очекував дека си бил ваква пи*ка !!!!

Бравос еј!

:tapp:

Ваљда ќе вреди. Ќе видиме. Дај Боже.

~*~

Ти прекрасно, фасцинантно, неодоливо момче ... колку само ми го разубави животот со твоите философии и со твојата толку дива и необврзана слобода, спомените кои што си ги подаривме еден друг.
Благодарам!
Ме потсети која сум и што сум и зошто живеам, преубаво детенце!

Се надевам ти се допадна ланчето, јин-јанг, моето омилено, ти го подарив како што ти ми подари мене прекрасен ден и незаборавни моменти!

Некогаш и негде хипику, некогаш и негде!
:ljubov:

Не се кажува се чувствува :) :back:

Досаден си, не сакам да идам со тебе. Од "фините" си..:nesvest:

Загрижен сум срце мое...Многу ме загрижуваш во моментов :( несакам да бидеш несреќно!Те сакам ... остави само нека се пробуди пролетта...

Нема да те разочарам.
Чесен збор. Ветувам, вака јавно.
Те сакам шеќерче. :back:

ајде бе мече уште 1 недела да помини сакам да помини брзо, знам дека смешно изгледа 1 недела во споредба со 7 месеци што бевме оддлени ама сепак бе сега секундата како година ми врви не знам оти толку многу посакувам да те гушнам толку убаво се чуствувам во твојата прегратко не се плашам од ништо и ми е најбаво, ми недостга многу твоето гушкање сакам да те имам до мене да те осетам и никогаш да не се одделиме

I need you.... Ама нејќам да ти кажам... :(

те сакам бе...на два цекора сум од тебе а немозам да бидам со тебе...ти ни у очи не мозес да ме гледаш...зошто?што се случува со тебе?пиеш и пиеш забораваш на момемнт на тоа што не го акаш...те мачи нешто...што е тоа бебе мое...знам дека сакаш девојка и љубов...ЗОШТО МЕНЕ НЕ МЕ САКАШ..КЕ ТЕ НАПРАВАМ СРЕКЕН БЕ..СФАТИ ДЕКА СЕ СМЕНИВ ДЕКА САКАМ ДА БИДАМ СО ТЕБЕ ДЕКА МИ ТРЕБАШ ПОЈШЕ ОД СЕ НА СВЕТОТ...ДЕЊЕ И НОКЕ СИ МИ ВО МИСЛИВЕ...НЕ ЗНАМ ШТО ДА НАПРАВАМ ЗА ДА ТЕ ЗАБОРАВАМ...ВАКА СЕ МАЧАМ И НЕМА НИКАКОВ ИЗЛЕЗ...

Се изнашетавме денеска, а мило?
Ај нареден пат и до крстот ќе одиме.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom