Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сакам да ја искусам барем еднаш, ама мислам дека ги немам ие емоции барем овој период од животот

Ок знам.. Претерав на темава.. Ама не можам, не можам.. Изнемоштена сум, смачено ми е од кавги, тонам се подлабоко и подлабоко..
Се нудат раце да ме извлечат ама ми е претешко да им подам и јас, од страв да не се чувствувам уште потажна..
Многу вложвам, многу. Никогаш не си ја научив та лекција.. Џабе е сега да кукам, се шо прам сама си прам, никој не ми е крив.

Во врска со љубовта сакам да ти кажам: ДА идиш у пичку материн и убо да си пиминиш таму! Па дој и кажи ми како е!

Ne me teraj da se zaljubam vo tebe zatoa sto si vetiv deka nema poveke da se zaljubuvam...sakam da te vidam pak i pak da me gusnes kako sto znaes samo ti ....i da zabelezis deka ustvari vo dnoto na dusata sum devojka na koja i e strav da se zaljubi zatoa sto se plasi da ne bide povredena pak,po kojznae koj pat...Sekoj pat koga se zaljubuvav,a ne bile mnogu 2 pati ali veruvajye vredele kako 2000 si vikav nema sansi da se razocaram i da me povredi i ovoj ...ali sekogas istoto mi se slucuva i se plasam pak da ne se sluci...

Бај бај мај дарлинг, part 3.

Се прашивам, колку parts ќе има. .. :toe: :)

Фациче, ТЕ САКАМ многу многу најмногу:back: не можам да живеам без тебе, одвај чекам да дое утре :back:

Unholy:wub::wub::wub:Black Rose

Те сакам... Стварно многу те сакам :) Друго се ти кажав прееска :)

Многу ми фалиш... Ајде ќе дое утре. Ама утре е дури утре. Те љубам:pipi:

Се` најубо во животот. Се надевам без мене ќе немаш толку нервози..

...I feel so much better
Now that you're gone forever
I tell myself that I don't miss you at all
I'm not lying, denying that
I feel so much better now
That you're gone forever...
.... Now things are coming clear
And I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared....

Еве баба Маре дое утре и ја го чекав, толку слабо се гледавме неделава :( како ќе те изгушкам вечер :back:

ТЕ САКА БЛУЗЕРОТ :wub:

(не дај боже вистинскиот да те сака :pos:)

оставам се на тебе..дали твојата заинтересираност за мене ке се зголеми или не..ке видиме по твоите постапки:smir:

POMINAA 6 GODINI A KAKO DA BESE VCERA .ne znam sto se sluci i kako znam samo deka ne ni bese sudeno da bideme zedno ama da znaes deka sekogas ima 1 del kaj mene tvoj a i ti go custvuvvas toa zs i sam mi kaza na vakov ili takov nacin jas i ti sme povrzani, TE LJUBAM

~*~

Ништа није свето,
све је бруто и нето,
све је забава!

Daj,daj mi svoje usne, da ih ljubim, naj,naj svako jutro,zlato moje,Raj,raj u tvome svjetu, dok te volim, znaj,znaj da mi godi, bezmjerno :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom