Koj znae kaj si sea...cel den te nema...moze si so nekoja...i taka toa go ocekuvam sekoj moment...da doznaam od nekoj deka si nasol nekoja a taa nekoja nikat nema da bidam jas...utre ke pijam ke se iznapijam za nas dvajca i so malku hrabrost ke ti kazam se posto ke poludam veke vaka.........te sakammmmmmmmm mi falissssssssssss mi trebasssssssssssss
открив дека имам скопецен накит кајмене...не ми се верува колку те сакам и колку ми вредиш љубена моја:back: ах колку посакувам да си овде крајмене да може да владееме заедно со...Несакам да те читам преку глупавот мсн неможам веќе ми недостасуваш леле незнам но навистина премногу те сакам срц!Ајде заедно да ја изброиме бесконечноста ајде... само нешто пак фали ти не си тука...но ке си дојдеш и ке си наплатиме за целото прпуштено време нели? Те сакам љубена кралице моја со зелени очи и мирис на прекрасен и нежен лотос... :back:
Мислам дека треба да се забранат цртаните како Снежана и Пепелашка. Лошо влијаат на мали девојчиња, ги тераат да веруваат во happy ever after. Ко што ми направија на мене. И сфатив дека не е така. Реалноста е поинаква. Уствари верувам во среќен крај во љубовта, ама за некој друг, не за мене.
И ќе ми каже после некој дека Queen не биле во право...И те како се во право...Too much love will kill you бе...Барем тоа што е во тебе. Баш овој дел...
Too much love will kill you
Just as sure as none at all It'll drain the power that's in you
Make you plead and scream and crawl
And the pain will make you crazy
You're the victim of your crime
Too much love will kill you
Every time
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.