Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро утро бебе...
Сакам денов да ми помине што побрзо, да дојде вечер за да ми те видам.
Те сакам најмногу на свет... И уште повеќе од тоа.

Ах маче мое, полудувам , полудувам по тебе,морам да те видам и гушнам силно!
Два дена вече не сум те видел,а тек до утре треба да чекам :(
Едвај чекам да дојде утре и од раце нема да те испуштам,ќе те прекријам со бакнежи :wub:

Ахам да...како што и си мислев...ФАЛА МНОГУ!!!! Стварно ме разочара...ти верував и еве што добив...:uvo:

Срценце мое, едвај чекам да измине денов да ми те видам. Цела ноќ тебе те сонувам...
Најмило ми е што се поминало сабајлево според моето мислење, ама секако знаев дека ќе биде ок (ќутете си, никој не знае дека со господ контактирам чат пат :))
Најнежното и Најмилото маченце на целиот свет си ти...

Мило колку убаво бакнуваш:)како прв пат да ми е секој пат.Знаеш дека обожавам кога си до мене,кога ме гушкаш,види колку лигаво опишав бе:pos2:се променив,ме промени Ти.
Те сакам повеќе од себе си и ми недостигаш премногу.Нека ми заврши испитов,ќе ти надоместам следната недела,со вечера приготвена на мој начин и цела ноќ љубење без да се прозевам.Може и да те опијам,зш вака "ретко" ми даваш:pos:

кога само би можела да го вратам времето назад,
само еден ден, да те предупредам да не го направиш, тоа што веќе е направено...
...кога би можела... се ќе биде многу поубаво...
те сакам, но не сум будала, баремби не повторно. жалам.

"I am the Lord Jesus Christ. I think I'll go get drunk and beat up some midgets. What about you Diane?"

Среќен роденден сонценце :wub:

Прекрасно ми беше прееска ..
Те Сакам.....

Многу си упорен, ми се свиѓа тоа, ама да ти текнеше порано ќе беше подобро.... Малку касниш, затоа трпи сеа, муахахаха, ама сум злобна... :zlo:

Уште 10 дена и три месеца:vozbud:
Фациче ТЕ САКАМ НАЈ НАЈ НАЈМНОГУ :back:

UnholY:wub:Black Rose

бебенце мое те сакам најмногу на цел цел свет. Сигурен сум си дека си таа и ќе се борам за тебе за да бидиме заедно засекогаш оти стварно ми значиш најмногу на цел свет и неќам да те изгубам никогаш. Уште малце и ќе си бидиме заедно :back::love3:

I can't wait for tomorrow. Осеќам дека преубо ќе си поминиме, пак ќе си го дочекаме утрото заедно. И петок едвај го чекам, да си шеткаме цел ден заедно. Ахх... те сакам сонце. :girlinlove:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom