Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
во врска со оваа тема...то ест у врска со љубовта сакам да кажам дека ....го сакам стоолееецино :) :)

п.с.и тишината е убава кога мислам на тебе....:wub:

Муце ... ќе те убијам ако не те видам у скоро време... само ако си кршил лејката без да дојдеш... на крај на светот ќе те најдам за да се искараме...

ми недостигаш... себично но МИ НЕДОСТИГААААШШШШШ...
не не не те сакам.... само малкууцка повеќе него што требаше да си дозволам

Трифун ли е, Валентин ли е....????

Zosto go mrazam praznikov?Paaaaaaaaaaaaaaa neznam bidejki se raskarav so ljubovta moja na samo den pred nego...Ili zatoa sto od nisto se pravi nesto."Den na vljubenite" da sekako...Mnogu mi nedostasuva srceto moe...Sakam da si dojde sto poskoro za delumno da se oddolzam za toa sto go napraviv:icon_redf.I sakam da i kazam ako go procita ova deka Ja sakam najveke na svetot,mislam deka nema nesto sto poveke mi vredi i go sakam.Src prosti mi te molam nemozam beztebe.Izvini...:cry:

Prisoner of Love

Is there any hope left for us,
To be joyful as we used to be?
The memories of your smile and happiness
Still won’t let me sleep.

Will you ever blush again,
‘couse of simple kiss on the cheek?
Will you ever smile back at me again,
Or you will keep starin’ right on through?

Will I have the privilege
To fondle your hand again?
Only the memorable circle of life
Will show me all the answers.

Until the next time
Our life lines cross
Goodbye my love.​

За мојата Ане, која секогаш поцрвенува
кога ја бакнувам.​

Леле колку ти е убаво гласчето кога стануваш од спиење...
Чувствуваш дека си најсакан на цел свет, нели? И преубаво е, нели?

Немам зборови за тоа шо почнав да го чуствувам. .. се навикнав на тебе. ... :back:

постојано си ми у глава. . а.. да, срце срекен празник, заљубени сме така..? :):) за мене знам ... за тебе...ти ке ми кажеш...

:lubov: :lubov: :lubov: :lubov: :lubov: :lubov: :lubov: :lubov:

Иако не си до мене љубави ја чувствувам твојата љубов и го чувствувам срцето како се побрзо и побрзо ми чука кога помислувам на нашата средба.Ноќе ги затворам очите и се сеќавам на нашите моменти кои во иднина ќе ги има безброј.ТЕ САКАМ:wub:

Чувствувам маче мое, ти си најсакана и најсакана ќе бидеш секогаш. Никој на светот не е заљубен ни пола од тоа што сум заљубен јас. Едвај чекам да дојде вечерва да си ја поминеме најромантично...

Муце мое најубаво.... Кога би знаела дека би можел да ме слушнеш од тука би вриштела колку те сакам и колку многу ми недостигаш.....
Почнав да верувам дека некои луѓе некако се преодредени да се сретнат... Браво си сфатил дека ти требам... а дали некогаш ти ќе сфатиш колку ти ми требаш на мене? Се прашувам дали повторно некогаш ќе заспијам покрај тебе... и дали некгаш повторно ќе се разбудам покрај тебе...? Дали повторно некогаш ќе те гушнам...
Муце мислиш дека пак ќе ни се сретнат патиштата? Ми недостигаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom