Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мх...
сакам нешто ново и сакам нешто интересно.....
сакам љубов....

сакам да ти кажам дека не сме јас и ти еден за друг,барај некоја друга која ќе сака да седи по дома со тебе,ја сум млада,сакам да уживам во животот и сакам да се журкам!извини ама тоа е..

Денес требаше да биде наш ден, да одиме на кафе, низ парк.. т.е цел ден да си го посФетивме.. но , те рабирам пошо немаше спиено 2 вечери ..

lovu u, see u tonight bejb :back:

Не флертувај со мене.:pipi:

Се појќе и појќе ме изненадваш..пријатно..:zaljubena:

Фала ти премногу за подршката.
Многу ми значи.
Едвај чекам да те гушнам маче мое.
Те љубам :wub:

Те сакам....
Те сакам....
Те сакам....
Најмногу те сакам....
Воа ноа....
Мрњауууу....
Утре....
Ќе те гњавкам цел ден....

стварно премногу те сакам,ама.....АМАН со тие твои љубоморни испади!!!!ме вадиш од контакт начисто,знајш???
ај од утре ке носам фереџе и со никој нема да се поздравувам,ок?
ЕПА НЕМА!!!!!!! ако ти одговарам-арно,ако не-најди си друга и готово,нема потреба да ме малтретираш!!!!
п.с. ете,полесно ми е....дојди вечерва зш се мрднав денеска без тебе!!!

Breaking news: Because јас прв пат заљубена и мене first time стварно некој ме сака, I give promice дека always be your cat. Also ти мене ме know very good и знаеш дека јас promices don't break по цена на се`...

Те чекав, те чекав и те дочекав. 2 збора не можеме да си кажеме, а порано не можев да престанам да се смеам и пишувам на тастатура коа зборев со тебе ... Не иде ова на арно, изглеа е дојден крајот, ама баш крајот. Нема да биде лесно, но ќе те заборавам. Прекрасно беше цело лето, и есента беше убав период од мојот живот. Еден од најубавите. Но секоја приказна има свој крај, така и дојде крајот и на оваа приказна ... Ова е последен пост што го пишав за тебе на темава. Вртам нова страна во мојот живот. Страна во која ќе те пишува тебе само како мАј ФрЕнД.
Толку од мене. Бај бај мај дарлинг.

You make my heart... .............................
You make my body... .........................
You make me feel... .....................
:pipi: :wub: :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom