Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дојде крајот. Овој пат навистина е крај. Толку од мене, се трудев колку што можам, ама тоа е ... А другари ? Не фала. Ти ја кажав и причината.
Д енд хес ком. Хев а најс лајф.

Те немам видено 2 дена, тие 2 дена долги ми се како 2 недели...
И утре нема да те видам... Тоа е исто како да не те гледам цела една недела...
Во сабота... Во сабота ќе си бидеме заедно цел ден, а ќе ми летне како минута... Матер...

Ќе дојде и нашето време мачор, кога нема да морам да ти пишувам дека живеам за тебе, туку ќе ти шепнам на увце...

~*~

The truth is that I fell in love with you.
All of you.
And I still do every day, and it kill's me.
And you know it, so that is killing me even more!

Со секоја измината секунда,се повеќе и повеќе ми фалиш...аххххх:wub:
И оздрави побрзо...:taa:

Секоја минута без тебе, ужасно ме боли. И јас сакам да се гледаме почесто, и мене не ме бива вака, ама сега засега не можеме да смениме ништо.
А ми недостигаш, болно ми недостигаш, премнооооогу те сакам...

Ми недостигаш срценце многу.Затоа утре ќе спијам во твоето креветче и ќе ја гушкам перницата:wub:

Е сега он топик:
До 15 ти февруари, никако девојка не си фаќам. Чисто контра економскиот раст во земјава. :pipi:

Шетај срце,ти само ШЕТАЈ,јас ДОМА ЌЕ СЕДАМ! Ти само шетај си,нема проблем,ама немој после јас ко ќе шетам,да ми ѕрнкаш нон-стоп на телефон и да ми кажваш кога да си бегам дома и сл ... ко шо прајш стално ... ќе си шетам до кога сакам,ко ти шо си шеташ сега!

Епа кај си за на кафе...нели...:toe:

сакам да кажам нешто ама неможам да разберам што срцево ми вика..неможам да дешифрирам..само знај дека те чекам..чекам да дојдеш по мене..да бидеме заедно и времето да застане само за нас..за да можеме да уживаме во нашите прегратки и бакнежи:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom