Fabullous_178
Psychonautics:.
- Член од
- 21 февруари 2007
- Мислења
- 2.987
- Поени од реакции
- 190
- Веб-сајт
- www.mesaja.blog.com.mk
Ја така оддамна неам кажано ништо у врска со љубовта...
И сакам сеа да кажам декаа...
Главната фора,односно штос у клабингот е да знаете шо,коа треба да лапнете,ме разбирате?:pos2:
My love life sucks by the way....and i`m feelin` great...
I don`t need a girl to make it happen`...
Ајдеее,Пусикет Долс...:pos2:
Абе нема веза...Битното е шо,мене ми е многу убаво вака...
А ти девојко...ох мори мајко,не знам веке шо да ти кажам...
Ај не кажуам ништо,оти знам дека шо и да речам,ке биде погрешно..
Ке си ќутам...А мразам да ќутам...Демек мудри биле тие шо ќутат,нема грешка.Ќутат оти немаат шо да кажат и се глупи.
Ама у моментов,тоа ми е најдобар избор.Да затворам уста.
А тешко е малце.
Мислам,тешко е да ја затвориш устата,коа ти е нонстоп отворена уште од деветмесечна возраст...
ама ај.Ке пробам.
Фала.
п.с Немој некој да помислил дека сум надуван...не сум:pos2::smir:.Туку нешто онака ми е фино од сабалје,срекен сум шо поминаа воа посраниве празници,па ете сакам да си зборуам малку.
И така...:smir:
И сакам сеа да кажам декаа...
Главната фора,односно штос у клабингот е да знаете шо,коа треба да лапнете,ме разбирате?:pos2:
My love life sucks by the way....and i`m feelin` great...

I don`t need a girl to make it happen`...
Ајдеее,Пусикет Долс...:pos2:
Абе нема веза...Битното е шо,мене ми е многу убаво вака...
А ти девојко...ох мори мајко,не знам веке шо да ти кажам...
Ај не кажуам ништо,оти знам дека шо и да речам,ке биде погрешно..
Ке си ќутам...А мразам да ќутам...Демек мудри биле тие шо ќутат,нема грешка.Ќутат оти немаат шо да кажат и се глупи.
Ама у моментов,тоа ми е најдобар избор.Да затворам уста.
А тешко е малце.
Мислам,тешко е да ја затвориш устата,коа ти е нонстоп отворена уште од деветмесечна возраст...
ама ај.Ке пробам.Фала.
п.с Немој некој да помислил дека сум надуван...не сум:pos2::smir:.Туку нешто онака ми е фино од сабалје,срекен сум шо поминаа воа посраниве празници,па ете сакам да си зборуам малку.
И така...:smir:

Не те сакам, бре. Скраја да е. Не ми се ни свиѓаш. Е добро, де. Малце, многу малце. Иначе тоа муабетите од тоа луѓето, не да не се точни... Не слушај што зборат другите. На распуст сме, сите имаат многу време, кога ќе им снема муабет за самите себе, зборат за сите груги. И така на ред сме дошле јас и ти. И од нашата искричка направиле пожар. (Ју, ми,) евриwан wи ноу. И познавајќи те тебе, евриwан ју ноу не се баш малце луѓе. Затоа ти викам, остај што зборат. Што ќе биде со тебе и мене, врска немам. Ама како што гледаш и не се замарам многу. Препушти се на случајноста, најинтересно е така...
)