Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мило се глеаме утре... ептен ми е ќеиф што ти покажа иницијатива да излеземе сами преку ден... полека, полека се ослободуваш...

Те сакам. :)

Сакам да ти кажам дека ме извади од такт повторно. И повторно за иста еб*на причина. I'm pis off right now

На моменти ми недостигаш не викам не. Ми фали се` она што беше наше.
Но, сега сум насочена само кон иднината, со гордо крената глава, овојпат нема веќе да бидам истата од порано, нема да дозволам да ме повредуваат. Го нема веќе минатото, нема веќе ништо што не поврзува, нема ништо наше. Потона. Сега се` е само еден убав спомен за кој сум среќна што го доживеав.
Не се каам за ништо. Не ни сакам нашето да се повтори. Едноставно решив да се оддалечам од минатото и да не се враќам никогаш повеќе на стари работи и личности.
Ослободена. Тоа е единственото нешто што го чувствувам во моментов. Нема ништо друго. Празнина...... но и голема желба со светол патоказ напред кон иднината.

*

Ако паднам уште еднаш на школски .. :uvo: .. и на изборните е со мене, упм.
Siting on d stupid kleses.

Запознав супер девојче ... држте ми палците!

Срценце доста спиеш фаќај тоа книгата да не ти дојдам :pos: те сакам :back:

Sometimes I ask myself what if.....and then in the end i think that we made the best decision. Now, the sun sets down for both of us. It may rise someday, who knows. Afterall, life goes on.

Знам дека ме читаш иако одамна не се логираш овде. Знам и дека бегаш од секаде каде мене ме има освен од едно место каде ептен ги имаш пуштено корените или пак чуваш некаква резерва таму за некои идни празни денови кои очекуваш да ти дојдат. До ушиве ми доаѓаат разни неубави муабети за тебе од луѓе кои ти се пријатели и кои многу почесто те среќавале во некој период одколку јас додека бевме заедно, а чудно, тие муабети наместо да ме погодат, да ме фрлат во бес или очај, напротив, прават да се чувствувам убаво и дека сум во право за се што сум мислел и насетувал дека е така како што и јас самиот ти кажував, а не онака како што ти се обидуваше да глумиш. Е да, секој со својата тежина на грбот...јас мојата ја исфрлив уште на пролет годинава, а модринките на плеќите веќе од летоска ми заздравеа. Shift+Delete, завршив работа со тебе:helou: :pov:

За малку ќе ме изгубеше уште пред да ме добиеш.
Но она чувство што претходно беше хаотично и експлозивно, тешко како метал, сега е смирено и лесно.
:back:

Срценце најубаво...ми го разубави денот!:)
Нејќам да си оооооодддиииииш......:cry::cry::cry: Знаев дека ќе дојде и тоа али не очекував толку брзо, незнам зашто си имав увртено у глава дека ќе си идеш после Нова Година, а не за две недели:(
Многу ми е жал, немаш поима колку многу....

Kako li da go teram vremevo pobrzo da tece pa da pominat pobrzo ovie nedal ipol razdeleni?

*

За малку ќе ме изгубеше уште пред да ме добиеш.
Но она чувство што претходно беше хаотично и експлозивно, тешко како метал, сега е смирено и лесно.
:back:

Да се надоврзам .. ме изгуби пред да ме добиеш!
И да .. чувството!

П.с. Прекрасен пар сте мацо!:pipi:

The true love happens just once in your life.
I am scared that you are my true love, because I know that it will be very difficult. It was hard in the past, it'll be harder in the future.But we are
[FONT=&quot]so close no matter how far
couldn't be much more from the heart
forever trusting who we are
and nothing else matters

never opened myself this way
life is ours, we live it our way
all these words I don't just say
and nothing else matters

trust I seek and I find in you
every day for us something new
open mind for a different view
and nothing else matters