Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ми треба девојка која ќе ме разбере.. која ќе биде со мене кога ми е тешко..
Некоја како тебе мило.. само што комплицираноста ми е животен сопатник.. ах колку сакам се да се смени оваа ноќ и утре да имаме услови да бидеме јас и ти заедно! ти си најдоброто нешто што го познавам.. цмок

Ја осетив добрината на твојата душа, ја предпоставувам убавината на твоето тело, но сепак Ти верувам кога ми кажуваш дека Твојата убавина е бескрајна. Можда е малку себично од твоја страна, но знај дека после сиве овие разговори, ти верувам. Во мојот живот имало секакви, но никогаш досега го немам почувствувано овој жар на непознатото. Не знам - можеби грешам, но верувај нема да бидам роб на таа фатална убавина. Доволно те запознав за да не се оптеретувам со тоа прашање. Каква и да си - добро ми дошла во мојот живот. Мене ми е важно дека ќе те почитувам поради твојата внатрешна убавина и ВООПШТО не се секирај дали ќе те бендисам. Однапред ти е скроена судбината. хехехехехе :back:

Make the best of the situation
Before I finally go insane
Please don't say we'll never find a way
Or tell me all my love's in vain.

еее,ајде еден сефте пост на темава и од мене sook

до особата од минатото...стварно неам шо да ти кажам на тебе,освен stop being so pathetic (ако не се пишуе вака,не ми замеравајте:) )

до особата од вчера...го бев заборавила слаткиот вкус на твоите усни.. Мммммм..претерано си ми мил и мистериозен, and i like that a lot! сакам пааааак...али има време,не брзаме никаде :smir:

Lele koa ke dojdes koga ke ti sednam.. :zlo:
Ili ke te izedam pri kissnuvanje ili ke te umram od kotek ke vidime :pos2:

Убаво тоа мало плаво...:back:

:)

Детенце мало убавко ... знаеш ли ти дека јас имам емоции за тебе а?
Знам дека знаеш ... а што друго знаеш?
Дека јас ништо не знам ... :nesum:

Јас и ти сме како Сократ и Груевски упм.:back::back::back:

Често пред да заспијам..помислувам на нас и нашата љубов…
Се прашувам..каде погрешивме..што е тоа што не беше во ред,што беше непоправливо…па дозволивме нашата љубов и среќа да се сруши како кула од карти…
А се боревме…тоа добро го знам…
Се обидувам да си одговорам на тоа прашање…но не успевам..бидејќи ми се чини бевме идеални…еден за друг..како и нашата љубов, која исчезна преку ноќ..или можеби никогаш и ја немаше…можеби сето тоа беше само моја фантазија..можеби никогаш не ме ни сакаше…а делуваше толку вистинито…уверливо..
А најтешко ми е да се помирам со тоа…да ја прифатам вистината како таква…и повторно посакувам да те видам…бар уште еднаш…да можеш да ми се вратиш…иако знам дека тоа не е возможно…ниту пак некогаш ќе биде…
Во тој момент се обидувам да заборавам…
Да не мислам на нас…на минатото…
Знам дека морам да продолжам понатаму…но, не знам како…
И така потонувам во сонот…со солзи во очите…и желба дека утрото ќе ми донесе заборав…

пер, каков сон сум сонувал нема да ти се веруе, ај вечер во кастро на дефект ко ќе идеме ќе ти објаснам :) него дај ко ке ја прочиташ поракава стај се на мсн или јави ми. mwah*

Ајде бебе крши нога, ти држам(пуштам) среќа....Сигурна сум дека се ќе помине во најдобар ред...:back::gush:

Дај ма да излеземе како во саботата... ми недостига све од тебе...

Преку курац од ова школово, многу малце те гледам. :) Сакам повеќе. :)

Сакам и јас стискозовно Бубу како твоето, бе па.

Последниве 9 месеци ми беа пред се просветлувачки, забавни и ми помогнаа да се пронајдам себе си...
Ти благодарам што се појави во мојот живот и ме натера да се преиспитам себе си и ме научи да си ги поставам приоритетите.
Затоа ше те сакам засекогаш...

Иако ти тоа нема никогаш да го дознаеш:pred:

I miss you baby...I had a wonderfull time this weekend! :back::wub::cheeky2::love2:

Срцки да те јадат бре, шо ми напрај вака да мислам на тебе нон стоп?

*Воздишки*

Ќе видиш ти утре!:zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom