Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми е мило што те запознав и што влезе во мојот живот на така убав начин.Иако си далеку,те чувствувам толку блиску до мене.Hope to see you soon!:back:

Mislite sto mi pominuvaat niz glavata vo momentot, nikoj ne moze da gi procita. Gi pretvoriv vo emocii i gi zakluciv vo srceto. Koga konecno ke ja ostvarime prvata sredba, ke ti go dadam klucot od nego i samata ke gi pronajdes tie sto se odnesuvaat na tebe. Veruvaj deka nema da se razocaras i ke posakas sekoj den da mozes da go otklucuvas. :back:

Ми е мило што те запознав и што влезе во мојот живот на така убав начин.Иако си далеку,те чувствувам толку блиску до мене.Hope to see you soon!:back:

Сега само што сакав да пишам нешто... но еден мој другар го пиша тоа што јас го имав во мисли.... Сакам истото да ти го кажам најмило мое...

МАКЕЛЕ фала што ми читаш мисли брат.... :pos: а тебе мило, тебе те сакам, луд сум по тебе :smir: :vozbud:

...

Излегов да си купам цигари, налетав на убави чизми, ги купив чизмите, после дојдов до заклучок дека сакам ново елече си го купив и елечето.

Се гледам во огледало и мислам дека сакам да го видиш ... Total eclipse of the heart ... и ми стана јасно ... се борам против нешто против што не се може.

Повторно ја испушив пола кутија ...

Знаеш ... те љубам.:wub:

...neznam sto se slucuva :toe:...

Дел од мене остана засекогаш со тебе... Кога ти е тешко насмеј се, и сети се дека некаде во светов постои девојка што живее и дише за твојата насмевка:pipi:

Те чекам да ми се јавиш,барем гласот да ти го слушам,кога не можам да те гледам.Ми влезе под кожа,така несвесно,така невино и нема миг,а да не помислам на тебе,и на нас.....Ми требаш..........

Хм...абе чудна работа.Од кај се појави девојчево ама стварно не ми е јасно.Не е битно тоа.Тоа што ме зачудува е огромната сличност со .....
Истите движења,истиот глас,истата насмевка,срамежливост,невиност,желба за учење...се е тука...премногу е глупаво да помислувам на нешто,тоа би го направил само поради сличноста а не сакам така да постапам...сепак...слатка си...:pipi:

Dalecina. Sto e dalecinata vo sporedba so ljubovta ? Nisto, nula.
Taa e samo eden segment vo zivotot sto ke ne zblizi poveke, ke ni gi razbudi cuvstvata. E, togas koga stvarno ke ja svedeme dalecinata na nula - misli mu ja. Da ne sum ti vo koza. :back:

Yesterday....Why the world has gone to it`s end? Why did you do that to me? Was I your entertainer or you did it just to make your boyfriend jealous? although you told me the naked true, I think we shoudn`t see each other for some time. Only time will tell if you were right when you told me that you love me. At this moment I need to be alone so don`t try calling me on my phone or bother me with messages of "love".

во врска со љубовта сакам да ти кажам само дека те сакам:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom