Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nemas ti srce cim ova go mozes. Tolku mnogu te molev da se vidimo i ne sakase. Znaes deka ne mozem bez tebe, znaes deka ti si mi sve i pak me odbias, kako mozes, kako? Nemam vise dusa, nemam vise zivot, srceto ako ne ti e ispolneto za gjabe e sve. Od ka te nemam ja na postoim, ne znam sto e sreka... Tebe uboo ti e, srecen si barem ti? Za gjabe e i vise da se prodolzim da se borim za tebe sega gledam deka nemas srce, nemas ljubov, da imase ke dodirnese barem eden moj zbor do tebe, ce dadese sansa... Nema nikad da te sfatim kako go mozese ova. Imav do sega nadez deka pak ke bidem so tebe, toa me odrzuase a sega vise go nemam ni toa... Samo zapamti deka kogaj togaj krugot ke se svrti, uvek se vrti trkaloto.

Ako ljubovta moja, ako toa sto te sakam e za tebe potcenuanje za mene ne e! Vistina e toa deka ti si mi sve, ne mozem da prodolzim... Midlev deka te znam koj si i sto ama sega gledam deka si samo cuek sto nema srce, cuek sto dozvoli da go izgubi toa sto go saka i sega nejce da go vrati, a moze! Zivotot ubav ti e? Blaze tebe... Mene ne mi e, mene ne mi se zivi, go molim Gospod da me zeme, zosto vise ne mozem da izdrzim... (Ne sum silna ka tebe, veruj)

Ооооф леле шо напраив бе?.... Ај нека пројде време па да видам дали ќе се каам...ааа!!!:nerv:

si sedam na rabota ko po obicaj sekoj 4 ti den treta smena i ko po obicaj nemajki sto da se pravi si se navrakam na delovi od mojov ne taka dolg no prilicno ziv i prepoln zivot se dodeka ne te sretnav tebe da da TEBE od togas nekako i ne e sekogas do tolku vesel i ispolnet no se trudam kolku mozam,ali jebi ga ne ide,i sedejki si vaka na treta smena si razmisluvam i svakam deka sepak gore ima nekoj koj ne nabjluduva neznam zasto ali takov zaklucok donesov,bidejki koga bese nekoj zaljuben vo mene ja ednostavno ne ja mnozev so nula ,aj so k.r i e, vikav aman od nea lele ova lele ona,i eden den prekinav so nea taka kukavicki i pederski,ma kako najgolem pesko i toa nemajki gz da se sretnam so nea oci vo oci,nego onaka preku vrska (telefon) placese, molese no nisto, sepak na kraj i prokolna da dade gospod da ti se vrati,no ne si go zemav zdravo za gotovo ,posle nekoe vreme te vidov tebe,zastana zdivot,srceto mi stana kako na zajce,se topev gledajki te,barajki te,molejki te,no se bese zaludno i ednostavno veke videno no ovoj pat ja bev vo glavnata uloga vo koja bese pred toa ti,i sega te svakam si imala pravo ama nemozes da znaes i svatis dodeka ne go osetis na svoja koza,sega se kaam no kasno e prekasno nesto da smenam no toa e zivotot tece ponatamu no ne so takov epilog kakov sto pred toa znaev da napravam i sega znam deka toj gore me kaznuva i pokazuva kakva biudala sum bil no sega ti tvrdam deka veke nikogas nema da go poftoram ova t.e da izgubam nekoj koj me saka se dodeka ne gi isprobam site raboti za da mi uspee toa so narednata devojka koja seuste ja cekam ubavo spij povreden i ovenat cvetu toa go znam od sigurni izvori zalam prosti mi ako nekogas mozes i go procitas ova.

Ве сакам

За сите моменти кога бев лоша, непримерна и злобна, вие бевте тука, ме држевете, ми велевте дека се ќе биде океј.
Додека идев на места кои не беа за мене, додека не бев доволно изградена, вие ми покажавте дека сепак на крајот од тунелот има светло.
Ве љубам сите толку многу и не можам никогаш доволно да ви кажам благодарам.
Вие сте најреалниот елемент од мојот живот, моите сонца.
Вие сте мојот живот.
Ве љубам со целото мое срце.

* ДО МОЈАТА ФАМИЛИЈА!:smir:

Добра ноќ мило...
cz.gif

Нема зборови кои ќе опишат колку фантастичнооо:vozbud: си поминавме вечерва.........:back:

Не ти се налутив срцка.

Ама гледај другпат биди повнимателен,да не останам без коса(или да бидам полна со мастики в коса :pos:)

ТЕ САКАМ!!! Убо да нанкаш бебе.:back:

Te sakam neopisivo, neodolivo, nepokoleblivo, nedvosmisleno i neobjasnivo.

Ti si mi ljuboFche. baknez:

Love doesn't ask why
it speaks from the heart
and never explains.
Don't you know that
love doesn't think twice
it can come all at once
or whisper from a distance ...:pipi:

pfff ne sum zaboraila da znaes!!!!:ne: kako i da e ubavo mi bese vecerva:back: i mn mi bese milo sto i ona i on bea tamu...... e sega vekje im dadov dovolna pricina za da me zborat:baeh:

Размишљам о свом последном сустрету са њом
с`мојим тело је она опет направила ЛОМ
е ови 4 године ја и МаријаАна виџамо се скоро
сваког божји дана
и на сваког нашег сусрету
она мени даје
и то што је било први пут
до дан данас траје
и пуца ми курац што сам на ивици бријача
наша љубав сваки дан је само јачаа
И така...дури и песни почнав да и посветувам...него со ваа другата љубов,спрема човечки суштества,абе,нема нешто ново...некако лугето не ми се доволно доверливи за да можам комплетно да се потпрам на нив,хм...премногу е опасно да ја подариш целокупната твоја љубов на една личност...понекогаш вреди да се ризикува,ама....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom