- Член од
- 18 декември 2005
- Мислења
- 1.356
- Поени од реакции
- 165
Nemas ti srce cim ova go mozes. Tolku mnogu te molev da se vidimo i ne sakase. Znaes deka ne mozem bez tebe, znaes deka ti si mi sve i pak me odbias, kako mozes, kako? Nemam vise dusa, nemam vise zivot, srceto ako ne ti e ispolneto za gjabe e sve. Od ka te nemam ja na postoim, ne znam sto e sreka... Tebe uboo ti e, srecen si barem ti? Za gjabe e i vise da se prodolzim da se borim za tebe sega gledam deka nemas srce, nemas ljubov, da imase ke dodirnese barem eden moj zbor do tebe, ce dadese sansa... Nema nikad da te sfatim kako go mozese ova. Imav do sega nadez deka pak ke bidem so tebe, toa me odrzuase a sega vise go nemam ni toa... Samo zapamti deka kogaj togaj krugot ke se svrti, uvek se vrti trkaloto.
Ako ljubovta moja, ako toa sto te sakam e za tebe potcenuanje za mene ne e! Vistina e toa deka ti si mi sve, ne mozem da prodolzim... Midlev deka te znam koj si i sto ama sega gledam deka si samo cuek sto nema srce, cuek sto dozvoli da go izgubi toa sto go saka i sega nejce da go vrati, a moze! Zivotot ubav ti e? Blaze tebe... Mene ne mi e, mene ne mi se zivi, go molim Gospod da me zeme, zosto vise ne mozem da izdrzim... (Ne sum silna ka tebe, veruj)
Ako ljubovta moja, ako toa sto te sakam e za tebe potcenuanje za mene ne e! Vistina e toa deka ti si mi sve, ne mozem da prodolzim... Midlev deka te znam koj si i sto ama sega gledam deka si samo cuek sto nema srce, cuek sto dozvoli da go izgubi toa sto go saka i sega nejce da go vrati, a moze! Zivotot ubav ti e? Blaze tebe... Mene ne mi e, mene ne mi se zivi, go molim Gospod da me zeme, zosto vise ne mozem da izdrzim... (Ne sum silna ka tebe, veruj)