Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Белки ќе се видиме вечер... али неам кредит да ти се јавам...

btw прекрасно изгледаше прееска :wub:

тагувам во самотијата,а ти си крив за тоа!!ми рече дека сум предобра,уште тој изговор го немав слушнато!!!а сеа уживаш и сакаш некоја друга!!проклет да си,навистина не си вреден и не ги заслужуваш моите солзи..

Е вечер ако не те видам, ќе се самоубијааааамммммммм..Па ќе си одиш за некое времее:(ЈАви се бе дебилуу:wub::poss::se_ molam

Незнам веќе ништо... се е тргнато натаму каде што не треба... ме разочара малку прееска, али простено е... ама мора да збориме...

ти се журкаш,а ја мислам на тебе и тагувам!!нејќам веќе да те видам,ама немам избор,од исто друштво сме!!што ме тераше да се сплеткам со тебе,знаев дека ништо не сфаќаш за сериозно и дека се ти е шала и заебанција.се мрзиш самиот себе,својот живот,којзнае што мислиш за мене и сите околу себе!кретену,ќе најдам подобар од тебе кој ќе ме сака и ќе ме заслужи!

е браво бе...кај се најдов со човек кој е ист како бившиот...аман веќе...

иначе за денес супер е се тоа што ми кажаа :vozbud: али тебе никако да ти текне нешто нели...што си се исплашил од мене толку де, јас сакам само да те пољубам :pipi:

Мацо моја, пиленце најубо.
Те сакам највише на свет.
Засекоаш ќе бидеме заедно, и покрај сите мажи шо ќе се најдат во нашите животи :)))) :back:.

Have you ever been in heaven? I have. Compared to heaven my heart is a better place to live.

10 месеци,а?
Зарем не се пољубивме вчера прв пат на клупите во Центар?
Колку брзо поминува времето кога си со некој толку прекрасен и секој дел од секундата вреди повеќе од цела вечност...
Не би менувала ниту дел од ОВА за било што на светот злато...

П.С.Среќна 10месечнина:smir:
~Те љубам~
:baknez:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom