Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море колкав кретен си ти бе море ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ!!!!!!свести се...Пред да биди касно...Ќе почекам уште малце, ако не..ОДи шетај Батец!!!!!!!!Не можам јас тебе цела вечност да те чекам, ебате глупиот ебате!:tapp:

Дојди си порано мило мое, врати се, дојди во моите прегратки знај дека ќе е убаво, ТИ ВЕТУВАМ!!! те молам дојди на 21 овој месец, знаеш зашто??? епа незнаеш... ај да ти кажам, епа родендеn ми е на 23, дојди да ми го направиш најубавиот роденден во целиот мој живот!!! Дојди порадувај ме... Напрај ме најсреќниот тој ден... напрај го најубавиот роденден!!!
Ми недостигаш бескрајно!!! :( :nesum:

Засто не ми даде шанса зашто кога зацапав во тебе до уши секогас кога и малку да се оладев ќе ме погледнеше со тие твои очички невини ке ми се насмееше ми ја будеше недешта дека можеме ја и ти нешто повеќе но секогаш кога и да пробав нешто стануваше далечна ладна како санта лед кога и да те видев срцето биеше како пред инфаркт снемував воздух никогаш не го сакав школото но трчав само за да те видам да ти го чујам милиот и прекрасен глас немаше натпревар кој не го гледав а на кој не блескаше дали беше заради мене????? никогаш нема да дознаам,после ова немам засакано цели 4 години ме уништи ми го откорна срцето ми ја извади душата само заради твојата плашливост само заради другарките,но ја сеуште те гледам во секоја девојка те споредувам те барам иако не си тука иако играш многу далеку од мене таман почнав да те заборавам ке налетам на сестра ти и пак ќе ми се вратат истите чувства истото треперење во стомакот истиот тупот на срцето бидејќи се потсеќам на тебе али доста беше од денес се откажувам од тебе и се сто потсеќа на тебе продолзувам иако помина многу долго време и пропустив многу девојчиња чекајќи те залам ама морам вака засто друго не ми преостанува животот продолжува а јас за жал изгубив премногу време и простор уф колку олеснува ллеееееееллллллллеееееееееееееееее фффффффффффуууууууууууууууууууууууууууу
:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

Само ако не го направиш тоа што ни беше договорено, ќе испаднеш најголем кретен, идиот..... Те мразам во вакви ситуации:vozbud:

Znaes,ne te mislev za tolku mal....mnogu si dete za mene,koga ke podrazmislam...taka da IGNORE !!!!!!!!!!!!!!!!!I like someone else:pipi:

Дека те сакам најмногу на светот!!!!!!!!Хмм...а ти мене?????????
Сеа имаш шансааа!!!!!!!

Те сакам бе мило,мноооогу...:wub:Прекрасно си поминав вечерва:back:

Не се налутив стварно, повеќе глумев лудило. cmok:

Ти си мое срце. love:

Шеќерче, супер си поминав. Екстра ми беше вечерва. Како можев да помислам дека те мразам во некои ситуации? Не :nenene:
Ти си моето с`ценце
Просто кажано те обожаваммммммммм :back:

Лелеее..срце мое најубо преубо си поминав вечерва!!!:)
Само ти знајш така од срце слатко да ме насмејш...Ти ја обожавам насмевкатаааааа...Ми прај пеперутки во стомакот..Ќефој сум шо се јавииии:)Срце мори тоооооо:):)
Тамарче муце, да не ти студи?
-Малце срце..
Дојди сонце моееееееееееееееееее
акфхефјкгхњефѕгвјхњвгњејвгњејфе4ѕ374јфкхњефкјњхргјк
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:love2::back:

Слабо ме изнервира денес...многу си прост и многу си дете, а ја сум уште попроста што се замарам со тебе!!!Со кој памет тоа ми го збориш и зашто мораш увек се да усереш не ми е стварно јасно али ај ваљда ти си знаеш...Пробав да те сфатам али не ми иде некако,а ти нејќеш да ми објасниш... Само едно нешто да знаеш како ќе се поставиш ти со мене така и ја со тебе. Ако другите те молеле, ти трчале и ти праеле ќејфови жалам со мене нема да биде така. Нејќам да ти бидам само уште една плус во твојот список!!!

Добро утро миличко... сакам пак да ти кажам колку само ми недостигаш, знам дека сум досаден со тоа, хаха ама тоа е тоа... бескрајност... хаха
те чекам на мсн деновиве да се појавиш почесто оти вака не ја биват работата... од ден на ден се повеќе и повеќе ми недостигаш!!! те бакнувам најмило мое!!! :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom