Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи не можеше да одбереш подобар тајминг за да се појавиш.Кај беше во последниве две години?...Во пештера?...Најтрагично,со тоа успеа само да ми го израсипеш денот...fuck offffffffffffff

Незнам ништо за биологија,незнам ништо за историја,незнам колку корпи добив,незнам низ колку врати свртев и колку врати пробив,но знам дека те сакам и ако ти почнеш мене да ме сакаш каков прекрасен свет би бил.:pipi:

Хехехехе:):)Шубо ми си..Ко бомбонче си слаткооо..Посебно така станато од спиење..:):back:
Остани тука...Не одииииии:(:(

~...There's no one like you
I can't wait for the nights with you
I imagine the things we'll do
I just wanna be loved by you...~
:baknez:

одкога раскинавме пред некој ден..многу работи ми станаа јасни...ми станаа јасни уште пред тоа,тие 4 дена откако се смиривме променија многу...не те осеќав ко порано,не те посакував ко порано,морав да го прекинам тоа пред да стане подлабоко и пак да прејде во навика...и мило ми беше што е така,на момент помислив дека можеби пак ќе ми биде тешко ко првиот пат...можеби пак ќе патам...ама осетив олеснување..големо...за жал не те сакам веќе...а ми фали тоа...и покрај се се прашувам дали некогаш во иднина ќе можам да те гледам со тие заљубени очи со коишто те гледав некогаш?
би сакала тоа да се десеше сега коа се смиривме...ама неможев... неможев да поминам преку некои работи што ги направи,неможев да ти простам на тебе а ни на себе...и не беше исто...може некогаш ќе биде...или не?...како и да е,фала уште еднаш за се што поминавме заедно,што ме направи најсреќната девојка на светов,и што си дадовме уште една шанса...која ете не успеа...те сакаВ...
Мене дефинитивно ми треба пауза на темава :)

znaci i tebe ti bilo tesko i ti si bil unisten? znaes, go znaev toa, ama drugo e ka ce go slusnes. Mi kazaja, si se pozalil demek za glupost sme raskinale, deka za gjabe (propadnaja) 3godini, ova se moi zborovi, se sekavas? se sekavas vecerta koga raskinavme koga niz solzi te prasav dali seto toa ti vredese, dali ti vredi 3god. da gi unistis za 5min.? ne me zadrza, ne me vrati, a da sakase mozese, znaes deka i jas tebe te sakam, ama inaet si i toa golem, i imas mnogu golema gordost... za gjabe e veke da se prasuvam kako mozese taka, kako i da e odgovor ke nemam...
sve ni unisti taa tvoja prokleta ljubomora, a nemase pricina bre... nitu ednas te nemam izlazano, kako mozese posle 2god. da se smenis, da smenis mislenje za mene, zarem imase povod? toa sto mi se pustase bivsiot i toa koga nie bevme raskinati, toa sto zastanav so nego 15min., sto mu vrativ za nekoi raboti... ne, ne bese toa pricina za ti da ja izgubis doverbata vo mene... posle toa sto bese, cela godina se nesto ti smetase, se nesto se zakaruvase, stana BOLNO ljubomoren, i veke ne bese izdrzlivo vo taa vrska... ti davav sansi a ti samo gi upropastuvase i uste i mene me krivese...

taman koga ke pomislam deka sum te (pod)zaboravila se nesto ke me vrati vi spomenite, se nekoj ke te spomne, ke mi kaze nesto za tebe, ili pak ke te vidam... mnogu mi e tesko, posakuvam da mozam da ti pisam, da ti kazam kolku te sakam i se da se sredi pak da bideme zaedno, pak da bideme edno... ama ne go mozam toa, zasto dovolno te poznavam, i da ti pisam za gjabe ke bide, nema da mi prostis sto sum so drug iako toa go napraviv zasto barav izlez... mislev deka toa e resenje... a toa vo sporedba so toa sto ti go imas napraveno ne e nisto, ama ocigledno imame razlicni sfakanja...
sto rekla drugarka ti, deka sum te otpukala i odma so drug? uopste ne e take... a i ja kaza ti vistinskata pricna zosto bese kraj ili i go kaza samo samo delot so ,,glupostite"? ne e mala rabota taa sto ja napravi...
mnogu si inaet i idiot, iako ti unisti se, sepak na nekoj nacin ti dadov sansa za da se smirime... zasto koga ti seckav ne napravi nisto, da sakase mozese... zasto koga be pijana koga te cepnav za raka samo ja trgna rakata? zasto... da sakase mozese da se smirime...

dali nekogas ke prestane ovaa bolka? dali nekogas ke prestanat da se leat ovie solzi, dali???
sakam da me snema... najverojatno togas ke prestanam da ja cuvstvuvam ovaa bolka sto me gusi... sto ne mi dava mir... sto mi ja ubiva zelbata za ziveenje...

Сакам да те видам...И не само на 5 минути. Сакам да си до мене цело време...Ама нема :(

Знај дека се што ќе кажам да знаеш дека нема да биде вистина...да знаеш дека ќе те излажам....затоа што морам...ќе го направам тоа што морам да го направам,а после нема да ме видиш.....:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom