Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми недостигаш!Ајде враќај се од факс сакам да те видам!:pipi:

sega kje ti se javam da ti kazam "te sakam", ne deka ne znaes, ama imam potreba, a i sigurna sum deka i ti kje mi go kazes istoto...mi prija koga mi iskazuvas ljubov :):):)

Море шутрак, кај си кога ми требаш ... баш кога слушам love songs тебе те нема !!! Ај дојди бееееееееее ... :bilo:

ми недостига твојата прегратка,твојот бакнеж...
сакам да си до мене!!

Паѓа ноќ и сонот те совладува.
Сонот е тајната врата низ која ќе се протнам во твојата душа.
Слатко сонувај

Ако можам да опишам колку Те сакам и колку ми значиш во животов,би ми било полесно и самата да се разберам,до каде сум и што се ќе направам за нас.Но јас сум на облаци,никој не гледам,никој не слушам,за мене постоиш само ти,и никој друг не постои за мене.
Некој посакал да се појавиш во мојот живот,да ме направиш најсреќна само со една насмевка,и да сонувам да си вечно до мене.
Благодарам Господе,што ни ги спои патиштата,чувај ми го најскапоценото нешто во животов мој.

SAkam da ti kazam deka mn sakam ama stvarno sakam da te sakam i mnogu te sakam:back:Epten du$i4e moe naj milo

Ми недостигаш :wub:
ОоооОо ти - моја вечна и неисцрпна инспирацијо:cuc:

Me vero primum dulces ante omnia Musae
Quarum sacra fero ingenti percussus amore,
Accipiant caelique vias et sidera monstrarent.

[Ако случајно прочиташ и сакаш превод - бујрум:pos:]

Извини што ти ја уништив вечерта ама стварно ми падна тешко тоа.Извини најмногу на свет!!!Ветувам дека ке надоместам:wub:

Фликс, заеби жени, ене ти го Мацедалиен, тј е доктор за твоите маки. :):):)

Инаку, на темата сакам да кажам дека ми недостига комшивката од спратот подоле, карши мене.

како бе може да не знае дека ја скаам??? особено кога шета гола пиштол пред пенџере, со кренати ролетни, а?

Комшикеееее, те љубам вознесено, ти ќе си ми мајка на моите вонбрачни деца!

Не те бива.
Тешко пак да ти се јавам.
Па мајку му, на што личи тоа.
Прво ти беше стегната вилицата.
После тоа еден куп пати со заби ми го допре.
Па мораше да те подсеќам дека треба со повеќе плунка.
Па се загрцнуваше секојпат кога ќе пробав да ти го ставам подлабоко во уста.
Не ти текна ниеднаш да се симнеш подоле и прописно да ми ги излижеш мадињата.
Морав на крај сам да си го фатам дур ми го шмукаше главчето за да свршам.
И, уште стана отиде до купатило и плукна.

Па како сакаш да те сакам после тоа?

Пак со старата продолжи а? Ако де, убаво! Немој ни да си мислиш дека ке пролеам една солза за тебе, само ке видиме кој на крајот ке см смее...ама викаат кој последен се смее најслатко се смее...
Патем шо и стана на женскати уште од четврти спрат да се симне да се поздрави со мене и да ме праша шо праам? Пренесии-ако мисли да ми се лижи никогаш нема да успее бидејки не ја познаваш повеке од мене-верувајми!

...сакам да ти кажам...и еве пак ти кажувам ТЕ САКАМ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom