vo vrska so ljubovta sakam da kazam deka sum mnoogu golem baksus,me sakaat tie sto gi mrazam..ali vo posledno vreme me "prati srekja"!!! jeeeees!!! ke bide nesto valjda....
Злато! Уште само неколку дена и ќе сме заедно! Не ми се верува дека и покрај се што го зборуваа другите испадна дека сме доволно силни и стабилни за да пројдеме преку се и да останеме еден со друг без оглед на се! Те сакам бескрајно!
Sakam se sto imavme da se vrati kako nikogas da ne bilo izgubeno.Sakam da mozam da gi vratam pogresnite zborovi i da gi zamenam so vistinskite.Sakam da bideme srekni kako denot na koj se zapoznavme.Sakam da se vrati vremeto i povtorno da mozam da go slusnam toa te sakam koe bese iskreno,cisto i so mnogu emocii.Sakam povtorno da bides do mene i povtorno da mozam da te gusnam i da go osetam tvojot parfem,da mozam da te baknam i povtorno da go osetam vkusot na tvojte usni po koi kopneev koga gi nemav.
No sega otkoga te izgubiv sfakam kolku e golema mojata zaguba.Mi falat tvoite dopiri,tvoite zborovi,tvojot miris vo koj se gubev.Ednostavno mi falis.
Sakam samo barem uste ednas da ti kazam TE SAKAM
Te сакам ,не те сакам..преубо ми е ко ке сум со тебе ама не знам дали те сакам !? Се нервирам,никогаш нема да е исто како шо беше ,ако се смиривме сега ,никогаш нема да биди како шо беше и полека и полека станваме се подалелни ,а со то ке си дојди крајот сам набрзо.Ама нема појке да прам ништо за да останиме заедно,оти веке ми е смачено од се и згора на то мислам дека ме лажиш.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.