Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш, ме сакаш..... ЈАСНО?

vo vrska so ljubovta sakam da kazam deka sum mnoogu golem baksus,me sakaat tie sto gi mrazam..ali vo posledno vreme me "prati srekja"!!! jeeeees!!! ke bide nesto valjda....

prestani da me provociras:baeh: me teras da se smeam sama,zverce pravo siii i znam deka ke procitas,ma te obozavaaam hahahaha

Зошто ми ја направи таа ноќ толку посебна?! Кај бев цело време, зошто не те запознав порано? Ти текнува ли како си поминавме истава ноќ пред 2 недели?

Se sto sakav da kazam ti go kazav pred 10 minuti vo edna pisana recenica, a utre i vo izgovorena. Mislam deka pojasno od toa nemoze da bide.

Многу ми недостигаше овие 12 дена и одвај чекам да те видам...да те гушнам,бацам...

hmmmmmm mnogu baram od tebeeeee?neli neeeeee,ma sto da pravam me teras da bidam losa iako nesakam:(

Злато! Уште само неколку дена и ќе сме заедно! Не ми се верува дека и покрај се што го зборуваа другите испадна дека сме доволно силни и стабилни за да пројдеме преку се и да останеме еден со друг без оглед на се! Те сакам бескрајно!

Uste mislam na tebe... I posle tolku vreme, uste si mi vo mislite. Odvaj cekam da te vidam!

Го чекам денот кога ќе запозаам некој на кој ќе му речам Те сакам!

Само сакам да и кажам на Љубовта едно долго:ЗБОГУМ!!!

Sakam se sto imavme da se vrati kako nikogas da ne bilo izgubeno.Sakam da mozam da gi vratam pogresnite zborovi i da gi zamenam so vistinskite.Sakam da bideme srekni kako denot na koj se zapoznavme.Sakam da se vrati vremeto i povtorno da mozam da go slusnam toa te sakam koe bese iskreno,cisto i so mnogu emocii.Sakam povtorno da bides do mene i povtorno da mozam da te gusnam i da go osetam tvojot parfem,da mozam da te baknam i povtorno da go osetam vkusot na tvojte usni po koi kopneev koga gi nemav.
No sega otkoga te izgubiv sfakam kolku e golema mojata zaguba.Mi falat tvoite dopiri,tvoite zborovi,tvojot miris vo koj se gubev.Ednostavno mi falis.
Sakam samo barem uste ednas da ti kazam TE SAKAM

Te сакам ,не те сакам..преубо ми е ко ке сум со тебе ама не знам дали те сакам !? Се нервирам,никогаш нема да е исто како шо беше ,ако се смиривме сега ,никогаш нема да биди како шо беше и полека и полека станваме се подалелни ,а со то ке си дојди крајот сам набрзо.Ама нема појке да прам ништо за да останиме заедно,оти веке ми е смачено од се и згора на то мислам дека ме лажиш.

Mi nedostigas,zasto si tolku dalekuuuuuuuuuuuuu....mi nedostiga tvojata pregratka,dopir me teras da placam:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom