Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во врска со љубовта оваа вечер имам мн. за да кажам...:pipi: ...прво не ми е јасно како можев да бидам толку слепа и да не ги видам некои работи.Мојот екс дечко постојано ме уверуваше дека ме сака, но тоа само на зборови, а сега .... сега не сум сериозно елволвирана затоа што сакам да учам на грешките, и покрај тоа што барав да се чека и се др. типот е на одмор и сега ми прати меил во кој ми објасниува се и...:love1: ....и не можам да објаснувам повеќе, само сакам да кажам дека љубовта прави дела, а не зборува само за зборови.:angel1:

Сузо ма си знаеш ти ајде да не ти повторувам. Ти си за еден стап, чоек убаво те размаа и да не му ја мисли ама сепак пред да се одлучи за такво нешто, кога ќе размисли убаво некои работи заклучува дека се тоа шо праиш е површински. Како и да е до некаде и јас сум за стап затоа шо работите се 50-50 затоа спенк ми бејби и не се секирај за ништо затоа шо бардаче те обича.

Izvini ako nekogas se posomnevav vo tebe. Si ja sakam mojata vtora polovina... :wub:

Те сакам,ти вервам.Не знам дали ми верваш ти ко ке ти го кажвам то,ама така е ! Преубо ми е со тебе и воопшто не згрешив кога ти дадов уште една шанса,стварно го исполни тоа што ми го вети и мн.сум среќна заради тоа.:wub:

i bevem pak zaedno i sto koa bevme..naseto zavrsi, go prekina,dozvoli razumot da zavlade. mnogu mi e tesko u momentov.
zas stvarno pocnav da te sakam :(

Te obozavam i se plasam. Stanuvam paranoicna. Se sto ti custvuvas custvuvam so tebe, koga si sreken i jas sum, koga si tazen i jas sum. Me razgaluvas a ne sum naviknata na volku sreka i se plasam, deka mozebi nesto ke go odzeme se ova...
Paranoic pfffff :icon_conf

zasto vaka mi pravis?pa ednostavno nemozam da go sfatam i prifatam toa sto mi go kazuvas,ednostavno ne e vozmozno......

Јас не сум кучка ти ме направи таква!
Сега не барај од мене да бидам блиску до тебе и да се сменам,во тебе гледам само обичен познајник кој од мене може да добие само едно здраво и два реда муабет!

Те сакам мн.премногууу те сакам и не е како што мислиш дека имам сеуште чувства кон бившиот.

Уф! Фала богу се отарасив од една досадна девојка која што не ме оставаше на раат од толку титкање и праќање пораки! Сеа конечно сум слободен!

...............

Во врска со љубовта сакам да кажам дека е .....
Кога сакав да ми се вели те сакам, е тогаш не требаше, кога сега ми е прекуглава од тоа сите да ме сакаат, сите ме сакаат!!!!!!!!!!
АМАН, НЕ МЕ САКАЈТЕ ТОЛКУ СЕГА КОГА НЕ ТРЕБА, КОГА БЕВ НА ДНОТО КАДЕ БЕВЕТЕ СИТЕ?
А СЕГА КОГА СУМ НА ПОВРШИНА СИТЕ МЕ САКАТЕ, ПА И ТИ!!!

Кога сакаш некого пушти го ако ти се врати твое е а ако не не ви било пишано.
Ај да видам баш :baeh:

koga sakas nekoja e teshko koga ne sakas nikoja e USTE poteshko :lud: MRDNAAAAV!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom