Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Врне... Ме потсетува на среќа. Сакам да те држам во прегратка кога сум вака среќен. Знам дека и ти го сакаш дождот... Дојди со мене.... заедно да ја споделиме среќата која владее во нашите срца...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]One fire burns out another's burning,
One pain is lessen'd by another's anguish.

Is it more then the thing we want to call it love, my love?:back:

[/FONT]

Животе мој Среќен Роденден:back:и не не си за во пензија сеуште:pos:има уште многу времеееее до тогаш...но ја би за тоа да си ја дочекаме заедно:pipi:сакам да ти ја посакам целата среќа на светов и само убави работи да ти се случуваат...и сакаммм...да...сакам да ти кажам дека те сакам најмногууу!!!

I'm not saying there wan't nothing wrong...I've just never thinked you'd ever get tired of me...

Најверојатно сеа спиеш, али ја сеуште не, мислам на тебе и едвај чекам да те видам... Убаво нанај мило. Те сакам! :back:

Ми недостигаше денеска... И ме нервираш кога се лутиш за глупости. Ама стварно ме нервираш.

Pussy bites, dick fights
We fuck around the clock tonight, i'm gonna fuck fuck fuck till the morrning light!
Ко на филм...закон.

Оздрави побрзо за да шетаме по фешн места:)
Иако си болна пак ќе те гушкам:back:

Ммммм, денот не можеше да ми започне подобро.
Нема поубаво нешто на свет од тоа кога ќе ги отворам очите наутро, да ти ја видам фацата до мене.

Сонце мое честито за се тоа што го постигна. Наредната трка доаѓам со тебе.:back:

tesko je mrzeti neko kom si srce dao,tesko je krenuti napred kad si vec jednom stao,tesko je proci pored nekoga ko ti je bio sve tesko je voleti a reci ne....:cry:

Се надевам мирно ќе спиеш...:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom