Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Te сакам премногу срценце, моето срце е исполнето само со тебе :wub::wub:

Zosto mi go napravi toa koga znaes kolku te sakam?Ti kazav deka toa sto se skrsilo ednas moze samo da se zalepi i da stoi taka dodeka ne pusti lepakot.

навистина ми фалиш..не ми се верува, не можам ни еден ден да издржам без тебе, а на таквите до пред некој ден им се смеев..ете што ти прави љубов:vljubena: те сакам:couple:

Ај, ќе сфатиш некоаш и ти нешто ваљда.

навистина ми фалиш..не ми се верува, не можам ни еден ден да издржам без тебе, а на таквите до пред некој ден им се смеев..ете што ти прави љубов:vljubena: те сакам:couple:
Одвај чекам утре да те видам денов ми беше тотално пуст без тебе:nesum: ТЕ САКАМ:back:

Ват д фак ?
...
Лудница еј , права лудница ...Хахах...
И после ја сум била чудна ...Ах бееееее ..
Треба некој овде да се преиспита ...

Те сакам мој прекрасен со целото срце, ти си се за мене, нема ништо на светот што јас сакам повеќе од тебе:tender:.

sakam da kazam deka 5 dena bez tvojot pogled kje mi dojdat ko zagrevanje za ona sto mi pretstoi..........

ти благодарам со целото си срце, што си секогаш тука за мене и што секогаш разбираш my beautiful krist.среќна сум што те имам:sun:.

Денес си поминав најубавко миличко мое те сакам :back:

Фала за убавото попладне фала за секој ден што ми го правиш посебен:pipi:
п.с ТЕ САКАМ:pipi:

Фала за убавото попладне фала за секој ден што ми го правиш посебен:pipi:
п.с ТЕ САКАМ:pipi:
фала ти и на тебе, и ти ми го правиш секој ден посебен, поубав, повесел..те сакам:couple:

Сонценце...Те сакам повеќе од се на светов..4 дена заедно..јас и ти..уште неколку саати само..Те сакам Те сакам Те сакаааааам!!

Не ви е глупаво на темава да го цитирате партнерот и да си се вртите во круг со муабетите? Ај еднаш, ај два пати. Ама па секој ден истото?:roll:

Ај да не бидам ептен оф-топик...

Знаеш дека некогаш по малку ме нервира што ме познаваш толку добро :slap:

Се надевам нема да се логираш за да ме цитираш и да ми напишеш:
„Знам дека по малку те нервира што те познавам толку добро, ама и ти знаеш дека по малку и мене ме нервира што ме познаваш толку добро“
:hihi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom