Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш што?!Ме полудуваш,па неможааам више до кога ваква предигра дај мајкуму не си малечок више,или па сакаш така да изгледа?!Ајде побрзај...ке изгубам трпение....pusi:

П.С. Зошто е тешко да ти кажам дека (не) те сакам јас,а не е чесно да те лажам и да не бидам искрена,не ми е лесно но ќе морам врата да ти затворам,не ми е лесно но ке морам за ДА НЕ СЕ НАДЕВАМ!Смешно,зар не?!?! А пак плачеме....

уууууууууу и лике ит ххахаха
се враќаат убавите моменти.....
јес јес јес

сакаш според твојата игра да играме?Важи бе нема проблем ке видиш сега јас како ке ја играм..дури и подобро од тебе:icon_cool

Бубу...

АЈ ДА СЕ ЗЕМЕМЕ ! ! ! ! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Изгледа тоа е лекот за да престанеш толку проклето да ми недостигаш... :hehe:

:srce:

dae051043a315a3b.jpg

I love my Angel witl All my heart :back:

Чудни работи прај времето. А уште почудни меморијата.

сакам да ти кажам нешто, ама не можам, си ветив!
си ветив многу работи кои не сакам да ги исполнам но морам, за мое добро.
ама сеуште сум тука, за твое добро,а и за надежно наше добро.

Многу ке патиш со тој памет во иднина.

бебе те сакам најмногу на цел свет, одвај чекам да помини времето, добра работа е што со секоја помината минута има се помалце и помалце време дури да се видиме, осеќам дека последната недела нема да има спиење ќе ми пука срцето нон стоп. Стварно си најпрекрасната, најпосебната личност на цел свет, а зошто се однесуваш толку добро со мене не знам ти не си човечко суштество дефинитино ти си АНГЕЛ.
:back: :love3:

Eво, чекај да ја сфарам супава, да ја внесам во телово, па да ја исфрлам, и дебела али сречна тргам накај тебе. Очекувам да играме карти, шах, и некоја друга исполнувачка умствена активност.
:vozbud:

Добро бе, аман... кога ќе се појавиш... веќе година ипол чекам и никако да се појавиш... аман... дај оживиме те молам... која и да си.... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom