Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I officially withdraw every fucking word I have ever said about love. Some people just don't deserve the kind of love you give them. Therefore, I shall give them poison. Real. Genuine. Bitter. PoIsOn. Laugh now!!! I hate this world's people...

Те Сакам повеќе од себе ..
Ти верувам ...најискрено , ама нешто ми прави да со чувствувам лошо ...си знам јас зошто.
И да , кријам нешто од тебе .. ама си знаеш сам ..ти кажав тогаш дека на таа тема не ти кажувам ништо , нели ?
:cry:
Те Сакам !!!!

Bebche...pak nemozam da te dochekam..pak mi e losho i se takvo...nejkam da ti kvaram vecher...
Te mislam celo vreme...i pak ke zaspijam so tebe vo mislive:pipi:
Te sakam zlato:back:

p.s se nadevam vecer ke go procitas ova...

Мразам ко ќе се караме за глупости. Абе глупости живи, жими се.
Дај да се средиме малце двата, да не ја уништваме врската за џабе..

Те сакам. И знам дека ме сакаш, ама проклета љубомора. Премногу станав љубоморна, не можам појќе да се контролирам.
А знајш од кој ме префати?..Од тебе.

Сакам да те видам :kesa:

Не успеав да те читнам денес асал... Ми недостигаше дури и на таков начин... Ми фалеа муабетчињата со тебе :pipi:
Ми фалиш и ти воопшто... Понекогаш толку силно сакам да си тука... блиску до мене... :pipi: Но како и да е... те сакам мило, те мислам цело време и еве сега ќе си легнам со тебе во мисливе... :back:
Колку убаво ќе заспијам...:wub:

Во врска со љубовта... ќе не биде!!! Да знаеш! Јас лично ќе се погрижам за тоа. :zlo:

~One way or another I'm gonna find ya
I'm gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I'm gonna win ya
I'll getcha, I'll getcha
One way or another I'm gonna see ya
I'm gonna meetcha meetcha meetcha meetcha
One day, maybe next week
I'm gonna meetcha, I'll meetcha!!!

Јеааа бејбееее! Ју`л си! :vozbud: Иначе не сум вака агресивна обично. Не се плаши. Ме спопука нешто. :)

Mission accomplished!

Daymn I'm good!!! :devil3: Јес!!! Ма не сум нормална бре! :)

Срце мое најмило, многу ми недостигаш а нема ни цел саат како се разделивме. Оваа вечер си поминав многу многу убаво и покрај тоа што на моменти те замараше таа досадната настинка а мене ме боли главата. Бевме едно и можев да почувствувам како ти чука срценцето. Наспи ми се најслатко златно мое маченце...:back:

sho majka barase da ides v bitola...
ami sea ja sho da praa bez tebe ?
aj dovagaj si pobrzo :)
znaes deka sakam da si pokraj mene....

Ајде дојди, полесно ми оди Биологијата кога и ти учиш до мене. وائل كفوري - مشتاق كتير:)

'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss, I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last
Need you by my side
'Cause everytime we touch, I feel the static
And everytime we kiss, I reach for the sky
Can't you hear my heart beat so,
I can't let you go

Want you in my life
:back::back::back:
:kesa:

Сфатив дека грешам за некои работи, мило ми е што ми помогна да го сфатам тоа. Искрено, толку прекрасни зборови немам прочитано до сега. Не верував во тоа што го гледав.. Ама сега верувам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom