Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ti blagodaram sto mi dozvoluvas da te sakam...
Mi pokaza deka mojot zivot ima znacenje, deka vredam barem malku.. Ne veruvav deka postoi takva licnost sto moze da ja vrati doverbata vo mene..
Te sakam..

Ова го пишувам на мојата нова и екстра другарка, малку ќе е оф топик, ама ич не ми е гајле... зашто се грижам само за неа!!!
Инспириран од песната Ју ар симпли да бест :) и само за да ја развеселам малку мојата најмила другарчичка и да и докажам оти е симпли да бест!!!

u'r simply the best... even when u'r crying when u'r sad... u'r the best, even u feel not like that, better then anyone, better then all the rest, but when u smile, u oppen the world to anyone, when u'r feeling great!!! U'R SIMPLY THE BEST!!!

п.с. сепак се работи за љубов... и тоа пријателска љубов... значи не е до толку оф топик!!! :)

Se prasuvam kako moze tolku da mi znacis…tolku brzo da mi vlezes pod koza….te posakuvam sekogas koga ke te vidam….no nemozam da ti go kazam ili pokazam toa…premnogu mi e strav deka ke te izgubam,deka nema da ostane nisto od ona sto go imavme I ona sto go imame…a znam deka sekogas koga ke me poglednes go gledas sjajot vo moite oci I znaes kako se cuvstvuvam….mi nedostigas sega….sekogas…sakam da sum vo tvoja blizina…pak da go pocuvstvuvam tvojot miris….i posle se pak da se zaprsam zasto bas ti prvis da se cuvstvuvam vaka…..ako nekogas ti znacam nesto kazi mi ne me izmacuvaj….ne dozvoluvaj da zaminam bez da doznaam deka mojot son se ostvaril….a znaj deka I tamu ke mislam na tebe….znam deka dalecinata ke napravi da me zaboravis...godinite ke go napravat svoeto….zatoa bidi so mene dodeka sum tuka….iskoristi go sekoj moment….podocna ke bide mnogu docna….

Прекрасно беше...:pipi:
Те љубам... :wub:

Знајш шо мајмуне едвај чекам да одам полска јее цели два месеци немат да те видам и немат да ми недостигаш!!!! нааа :) уфф се олеснив :)

Фала на разговорот на мсн... Ми требаше...
На крај малку претеравме со филмањето за иднината ама супер е, нели?

Те љубам мачор, бесконечно многу те љубам...

Oфф...Бреее што гревови на овој ден падналееее...ц ц ц ц
Он...Кретенчееее...мх мх мх...

Ti kazav so ke me povredi najvekje.....nemoj,te molam samo toa ne.....ne zasluziv:icon_conf

сакам да те видаам...

само тоа се молам во врска со тебе...да те гледам ми е доволно...:pipi:

Се слагам со Tender Girl....
Една минута да те видам,доволно ми е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom