Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прости ми за сите оние ситуации во кои те изнервирав во 2007-та година.Ако некој не заслужи да го искуси мојот гнев,тоа си сигурно ти мила моја,која секогаш беше крај мене,и во секое мое зло наоѓаше и добро....Спиј сега ангелу мој небесен...

...deka vecerva mi idese da ti ja aknam edna!!! Imaj ja ta sreka uste ednas da me iznerviras vaka!

Yes, утре ќе си го видам срцето мое:***

Сонце мое, те сакам најмногу на свет.
И друг пат такви мајтапи не.
Те сакам :mwuah:

Те чекам.... Каде си? :(

Znaci kako znaes da me rasplaces...sekoja cest ...nemoj da reces deka premnogu seriozno te svativ.. i ako nekogas zazemas nekoj stav..drzi se za istiot...ne deka sakam da mislis toa..ama vaka promenlivo..tesko e znaes...i rece da se nadevame deka ce bide podobro...najiskreno..rabotava nema nikakva vrska so nadevanje..dali ce bide podobro zavisi od nas...
Srecna sum samo shto loshoto cuvstvo mi pomina..
..i znam deka ce bide bolje!

те чекам..сакам да те видам..горам од помислата дека ке ги видам твоите очи кои блескаат на белината од снегот..горам од помислата дека ке ја видам твојата насмевка со која ти уште повеке ке ме расположиш..сакам да те видам..и тоа многу..неможам да издржам..ах сега јас ке превземам нешто:back:

Почнувам да се загрижувам....

Во врска со љубовта... наменето на... кој и да е... Вчера ја слушнав "I can't get enough of your love baby"... И? И ништо. Само ми падна криво што немав на кого да ја посветам... Звучам очајно, знам, ама така ми дојде! И гајле ми е!

Ај бе..пичку материн факејнцфиидуфдснјф.
Ме нервира шо да прам!
Па и на мсн: Њњњњњњњњњ шо имаш пишано, секогаш си бизи.
Мори тој за тебе стално ќе е бизи.
фгкргкјгфдфгфд.

А ти...Гррр!!!!:muh:

До сите кајганџии...
...незнам што ми стана денес ама посебно ве сакам сите,ми текнува на првиот пат кога дојдов си викам што барам ја овде...никој не знам сите се компијутерски фанатаци и слично...се излажав,денес сите многу ми значите,извира од мене љубов кон сите вас како никогаш до сега,чудно е малку чуството но убаво ми е...фала што постоите за мене...многу од вас знам и тие ми се посебно драги,за останатите верувам дека ќе ми станат драги одма чим ги запознаам
...уште еднаш...ве сакам многу :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom