Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фала ти стварно , иако знам дека пак нема ништо и нема ни да има сепак фала ти што ми помогна

сории што не можев да останам подолго..знаеш дека сакав..:smir: ..ама ај ќе се видиме утре ..:back:

Тwo hearts are beating together
I'm in love uuuuuuu.....I'm in love uuuuuuuu.....
Is this forever and ever
I'm in love uuuuuuu.....I'm in love uuuuuuuu.....
:taa:

Прекрасно ми беше...
незнам што да кажам
се би било излишно во ваква ситуација:back:

ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!!Што повеќе да кажам,не знам!Само би одолговлекувала до бескрај,а поентата е една и јасна: ТЕ САКАМ!!!!!!!!!!!

Благодарам за вчера...
Ми го направи прекрасен денот.Ако не беше ти,ке настрадав многу.
Само те молам,немој да избрзуваме.
Тоа што заврши за мене,неможе да си отиде така лесно.Морам барем малку да бидам сам,знаеш и сама.
Само малку...два дена.Во петок ке се видиме.
Не се секирај,јес дека немам меморија,ама неможам толку лесно да те заборавам:pos2:...
И уште еднаш,намали со посесивноста,ти кажувам од искуство,може да заебе многу работи....
Like you,however...:back:

едвај чекам да те видам во школо...
едвај чекам да дојде петок...
едвај чекам да те бакнам...
едвај чекам да те гушнам...
едвај чекам да ти ја видам насмевката...

Малце сум параноичен, ама сакам да си ми насмеана и расположена, не ми замерувај.

Те сакам. :back:

Postoi edna veke izlitena fraza sto ja ima po site filmovi i pesni... Porano mislev deka e cista glupost, deka ja kazuvaat i ja pisuvaat samo za da bide podramaticno i da si popolnat mesto, ama sega ja sfakam i ti ja posvetuvam...

Ne ja zasluzuvam tvojata ljubov i tvojata dobrina! Ti si predobar covek za mene! Mozebi ti po malku i go gledas toa ama se nadevam deka koga ke ti stane kristalno jasno nema da te povredam (mnogu). Ke se obidam da te povredam sto pomalku, ti ne go zasluzuvas toa...:cry: Ti si najdobriot covek na svetot, edinstveniot sto napravi da se cuvstvuvam sakano i srekno... Mnogu te pocituvam... Bidi sreken, ama bez mene...

сега за љубовта би кажал дека е без врска,нема логика сакаш некого а не го мислиш тоа,љубов!што беше тоа?љубовта постои само во бајките,а ова сега е само дел од неа.

Уште пола сaaат
bp.gif

uh, I can't wait, едвај чекам да те видам и да ми те изнагушкам. Ми недостигаше, премногу. Те сакам
fn.gif

Прекрасно утро.
:)

А денот понатаму успеав да ти го усерам со мојата болка, ама тоа не значи ништо, мислите ми сепак на тебе.

So, what if I never hold you, yeah, or kiss your lips again ??
.. so I never want to leave you and the memories of us to see
I beg don't leave me ...:pipi:

ТЕ САКАМ ..

~*~

Some try to tell me
Thoughts they cannot defend,
Just what you want to be
You will be in the end ...

Nights in white satin,
Never reaching the end,
Letters I've written,
Never meaning to send.