Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој поминат момент со тебе ми е посебен, незаборавен, со секој нареден ден те сакам се повеќе. Го обожавам ова чувство кое ме прави неизмерно среќна, повторно те имам крај себе.

П.С. Среќна седум месечнина златце. Да поминеме уште мноооогу такви заедно :back:

za mojata prva ljubov

moja sestro
moja ljubov
moja prva ljubov

gi procitav site tvoi postovi i koga bi imala krila bi preletala do tebe za samo uste ednas da ti go slusam tvojot glas i da gi vidam tie oci sto se krijat niz dolgite trepki. primi gi site moi cuvstva upateni do tebe zatoa sto sekogas ke gi ima i sekogas ke te cuvaat i nikogas nema da te ostavat da se pocuvuvas sama. nasiot son se otstvari i sega ke se barame niz svetov. nie ke bideme golemi a toj ke bide mal.

te sakam

Кај си цел викенд, што те нема да збориш со мене??? Што е работата кажи ми...? ми требаш, ми требаш да збориме, ми треба твојата утеха, ми треба твојот збор... се надевам дека до вечер ќе се појавиш од некаде... дека ќе збориш со мене, дека ќе ме утешиш... МИ ТРЕБАШ НАЈДРАГА МОЈА!!! Свести се будалче мое дека јас сум заљубен во тебе!!!
ТЕ САКАМ!!! Заглавен сум ко :jaj: на тебе!!! ТЕ САКАМ, појави се од некаде!!! :(

Уфффффффффф...колку ми беше тешко да го слушам се тоа што ми го кажа :( Верувам дека и тебе не ти беше ништо подобро додека зборуваше.
Знај дека сум со тебе што и да се случи и бескрајно го ценам тоа што ми веруваш.Те љубам,те љубам,те љубам!

The way you look at me, the way you smile at me, the way you talk to me makes me stronger, yet weaker.

Miwo fala za vcera....;) cela vecer razmisluvav... interesno e da se razmisluva podlaboko i podlaboko za tebe znaes.... hahaha... aj ke se citneme poposle, mi nedostigas strashno!!!
...se namaluvaat denovive.... jupiiiiiiiiiii :smir: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom