Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ниту паднатиот ангел кога го избркале од рајот.. Не ја почувствувал болката.. Не почувствувал што значи вистински да си осамен.. И вистински да ти фали некој или нешто. Посакувам само за миг да си на мое место.. Да видиш колку те сакам, колку боли љубовта кога е некој твој а сепак далеку од тебе, и да видиш што значи да си осамен и покрај тоа што знаеш дека некој те сака и мисли на тебе.. Те сакам златно.. Запомни дека скршените крила не се пат до неуспех, туку само прашање чив одговор се крие во нашата душа. Погледни подлабоко во себе и сам најди го одговорот.. Зборам за вчерашниот муабет.. Се ке ти стане јасно.. А ако направам пак грешка.. Да знаеш дека и да те изгубам, ќе останеш врежан во срцево.. И покрај се.. Вреди да се бориме за тоа што го сакаме..

Ми недостигаш. Ќе беше толку полесно да живееше овде :nesum:

Се ќе беше полесно и поубаво и измачувањето немаше да биде толку големо:cry:

А до другиот:Сега ти си на ред,сам си ја нареди вака:)Ми дужиш кафе:pipi:

Мило,ти гарантирам дека нема да ти биде досадно на фризер...:sviri:

П.С.фала што ми го пружаш "ова" задоволството...:baknez:

Глуп да беше ќе сфатеше.....

...надежта последна умира.

ne si mi prva, ni posledna! moze uste mislam na tebe, ama tockata e stavena!

velat se ke pomine, covek na se ke navikne,
no ne i srcevo, tesko mu e bez tebe,
dali bevme vistinski, no vo vreme pogresno
koj da znae ke ni kaze vremeto

zosto bas ti mi trebas a nigde te nema
sekoj den bez tebe mi e kazna golema
zosto bas ti mi trebas koga srce ti nemas
sekoj den po malku ti me ubivas...

koga bi mozelo se da se smeni, se da bide kako na pocetok sto ni bese, koga ti bese najsovrsenoto nesto, najdobroto nesto sto mi se imase deseno vo zivotov... zasto tolku mnogu se smeni i se toa go unisti, zasto dozvolivme da ja ,,gasneme" ljubovta...

Мило ми е што одностот помеѓу нас е повторно во нормала, и е настроен на многу пријателски.

Совршени сме бе. И интелектуално и физички и секако. Нека пукнат душманите!:coolpush:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom