Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Осамена сум,сакам да ме гушнеш :(

Отиде еден ден. ОДВАЈ.
Ова е невозможно да се издржи. Го сакам почетокот назад. И тебе сосе него.

Love-is it possible to happen again.I see the signs,i got the feelings....It`s happening,i`m just to afraid to beleve.Afraid from being hurt again.

Први е Хани:vozbud: Сакам да ти кажам дека едвај чекам да се разбудиш и да се видиме....ГАДДЕМЕТ КОЛКУ БЕА ДОСАДНИ 10 ДЕНА БЕЗ ТЕБЕ
ТЕ САКАМ МИЛО НАЈМНОГУ:hot:

Ме правиш среќна, задоволна, смирена... Кога сум во твојата прегратка е најубаво- тогаш никој не смее да ми наштети или повреди...:back:

Далеку ми е ... премногу ми се 20 дена...премногу!

да многу се...и ја чекам 20 дена но ете полека поминаа без тебе...неможам да дочекам да те видам...добро вчера што беше на мсн па си зборевме...:back:

Одамна немам пишано овде за тебе ама ај :)

ВРАЌАЈ СЕ ОД ОДМОР, ПОД ХИТНО :vozbud::vozbud:

Те сакам, и одвај чекам да те видам :back:

веќе 4 дена без никаков контакт, 12 дена одкако последен пат се видовме... треба да чекам уште 19 дена додека да те видам... те љубам... ми недостигаш повеќе одколку од минатата година кога беше 2 месеци отсутна...

ехх,без тебе уште 28 дена, да не сметам во часови, повеќе се, ќе ме уништат...

"I togas nekoja budala ke go spomne ko na sala tvoeto ime,a jas bez glas ke go prokolnam sto neznam da te prebolam...." za covekot koj mnogu mi znaci

хмм, е не го очекував ова. Иако ти кажв дека се е Ок и дека само се зафркавав сепак сега ме копка. :raz:

Уште колку риби има во моретооо, ама сепак не е интересно кога ти не си таму ... Дојди сииии ... :bilokcvcvr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom