- Член од
 - 20 јануари 2013

- Мислења
 - 399

- Поени од реакции
 - 472

Абе ако ни е убаво нема да се селиме шо тресете кина,егејците дрнде мрнде жив човек не остана ,на истокот во гардовите прават со сила 3 паралелки по 16 ученици само за да имаат фонд професорите ...Град ли е тоа 48 ученика у 1 оделение ало свестете се не живејте во заблуда... 
Не сум ниту националист ниту Југоносталгичар ама како може полу празен град од денешницава да кажам дека е подобро од преполн град кој се гради за време на YU.
Не сте ми јасни... Зашто нема попис зашто ке нема луѓе се ке падне во вода,а ако нема луѓе не се живее многу убаво тука...

Не сум ниту националист ниту Југоносталгичар ама како може полу празен град од денешницава да кажам дека е подобро од преполн град кој се гради за време на YU.
Не сте ми јасни... Зашто нема попис зашто ке нема луѓе се ке падне во вода,а ако нема луѓе не се живее многу убаво тука...

време на осамостојување) се вози Киро (Глигоров) со воз, возот застанува, машиновозачот бла бла бла. Киро: Видете другри и другарки, вака не бива да стоиме, пруга нема, што да правиме, јас предлагам веднаш да се вадат шините од позади возот и да се редат пред возот и така полека полека ќе се движиме. Не смееме да стоиме мора да одиме кон Европа....
 Мислиш оние "оригинали" од спортските продавници по ГТЦ и СЦБТ лепени,нешиени,произведени у кина или виетнам у најдобар случај,шо не се потрудиле ни влошката да ја залепат?Единствена обувка во Македонија што можеш да ја купиш за 7-8 илјади и ќе ти трае повеќе од пола година ти е кондура од Пеко..упс..