Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Ху д фак ис Иљо Германецо?
Се некои и нови преваранти во мојот град се појавиле :tapp:.
Велиш врвна тајна, е што е толку тајна, заработката или глупирањето?

Ами за да биде лагата со поголема опашка,мора да биде обвиткана и со поголема “јавна тајна“.:pos2:

Ху д фак ис Иљо Германецо?
Се некои и нови преваранти во мојот град се појавиле :tapp:.
Велиш врвна тајна, е што е толку тајна, заработката или глупирањето?
па прашај си во Струмица кој е Ило Германецо сигурно ке добиеш информација, за сигурно повекето го знаатпо бутикот што го имал под името "Бети Буп" ...........:helou::helou:

па прашај си во Струмица кој е Ило Германецо сигурно ке добиеш информација, за сигурно повекето го знаатпо бутикот што го имал под името "Бети Буп" ...........:helou::helou:

Ејгидииии :nesvest:, кој тапанар бил :vozbud:.
Тој е познат одамна како преварант, ќерка му и син му се во Америка а не знам дали и тој е отиден, одамна сум и јас излезен од Струмица.

Ејгидииии :nesvest:, кој тапанар бил :vozbud:.
Тој е познат одамна како преварант, ќерка му и син му се во Америка а не знам дали и тој е отиден, одамна сум и јас излезен од Струмица.
го видов прошлиот месец во СР за 2 ри август мислам дека и керка му беше во СР другите членови од фамилијата не ги видов, беше на прослава на имен ден во ресторанот на ловен дом, разбрав дека имал напраено некоја дубара во САД па затоа сега е во Македонија..........:helou:

Не ти се чини дека не е фер да зборуваш за што би било кога би било.

Па нели се што се прави во Македонија е добро и треба да се поздрави, сега прв се испрчи да плукаш по ова.

Вака мислиш да се обединуваме и да работиме за Македонија или ако не е од твојата партија тогаш не чини за државата.

И во крајна линија не е ова нешто што ќе биде за две три години, туку до Септември.
Септември дојде ама нема ништо, ајде сега кажи дека не бев во право?

Да не е истиот “Германец“ што ги отепа Ѓоко од Вита-ЕЛ со сопругата,одкако предходно купи чифте само за таа намена,пред 10тина години?

Да не е истиот “Германец“ што ги отепа Ѓоко од Вита-ЕЛ со сопругата,одкако предходно купи чифте само за таа намена,пред 10тина години?

Не..... овој нема ништо со Ѓоко од Вита- ЕЛ. Ило Германецот пред да се случи тоа со Ѓоко фати Америка, Ило си е проби свет, мераклија за чаталење, по струмички да фрле чифтиња, ако свакаш што сакам да кажам.:motor::motor:

Не..... овој нема ништо со Ѓоко од Вита- ЕЛ. Ило Германецот пред да се случи тоа со Ѓоко фати Америка, Ило си е проби свет, мераклија за чаталење, по струмички да фрле чифтиња, ако свакаш што сакам да кажам.:motor::motor:
:oftopic:
Не се вика ЧИФТИЊА туку се вика К'ЧОВИ!

Еј стварно што биде со тие вработувањата? И јас се мислев дали да се пријавам иако чудно ми беше со средно во компанија за софтвер. Ме разочараа, за џабе учам информатика а со средно може да се вработиш :icon_lol:

Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

Струмица ќе стане МАДЕ ГОЛО!
Сеуште не ми одговори на прашањето или не ти даваат од твојот штаб да даваш изјави?
Кај се тие 1.200 вработувања?

Сеуште не ми одговори на прашањето или не ти даваат од твојот штаб да даваш изјави?
Кај се тие 1.200 вработувања?
Денес случајно муабетев со еден апликант, кој рече дека интервјуата биле смешка...
Иљо, наводно, ги донел тие луѓе во Струмица, и ги упатил на локалната власт.
Истиот човек рече дека сигурно нема да се 1200, ако воопшто има нешто, и дека кој ќе се вработи, ќе одлучи кадровската комисија, ама не на инвеститорот. :)

Значи саа за саа ништо не прават а?:tapp:

хе....зарем имаше некој кој веруваше дека НЕШТО ќе направат...???
А бе близу до памет е некој да вработи 1200 луѓе на таков вид работа, а компанијата да ја нема нигде во тој бизнис........со никаква референца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom