Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ху д фак ис Иљо Германецо?
Се некои и нови преваранти во мојот град се појавиле :tapp:.
Велиш врвна тајна, е што е толку тајна, заработката или глупирањето?
Ами за да биде лагата со поголема опашка,мора да биде обвиткана и со поголема “јавна тајна“.:pos2:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Ху д фак ис Иљо Германецо?
Се некои и нови преваранти во мојот град се појавиле :tapp:.
Велиш врвна тајна, е што е толку тајна, заработката или глупирањето?
па прашај си во Струмица кој е Ило Германецо сигурно ке добиеш информација, за сигурно повекето го знаатпо бутикот што го имал под името "Бети Буп" ...........:helou::helou:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
па прашај си во Струмица кој е Ило Германецо сигурно ке добиеш информација, за сигурно повекето го знаатпо бутикот што го имал под името "Бети Буп" ...........:helou::helou:
Ејгидииии :nesvest:, кој тапанар бил :vozbud:.
Тој е познат одамна како преварант, ќерка му и син му се во Америка а не знам дали и тој е отиден, одамна сум и јас излезен од Струмица.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Ејгидииии :nesvest:, кој тапанар бил :vozbud:.
Тој е познат одамна како преварант, ќерка му и син му се во Америка а не знам дали и тој е отиден, одамна сум и јас излезен од Струмица.
го видов прошлиот месец во СР за 2 ри август мислам дека и керка му беше во СР другите членови од фамилијата не ги видов, беше на прослава на имен ден во ресторанот на ловен дом, разбрав дека имал напраено некоја дубара во САД па затоа сега е во Македонија..........:helou:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не ти се чини дека не е фер да зборуваш за што би било кога би било.

Па нели се што се прави во Македонија е добро и треба да се поздрави, сега прв се испрчи да плукаш по ова.

Вака мислиш да се обединуваме и да работиме за Македонија или ако не е од твојата партија тогаш не чини за државата.

И во крајна линија не е ова нешто што ќе биде за две три години, туку до Септември.
Септември дојде ама нема ништо, ајде сега кажи дека не бев во право?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Е ај на здравје нека ви е, чим од Иљо работа чекавте.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Да не е истиот “Германец“ што ги отепа Ѓоко од Вита-ЕЛ со сопругата,одкако предходно купи чифте само за таа намена,пред 10тина години?

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Да не е истиот “Германец“ што ги отепа Ѓоко од Вита-ЕЛ со сопругата,одкако предходно купи чифте само за таа намена,пред 10тина години?
Не..... овој нема ништо со Ѓоко од Вита- ЕЛ. Ило Германецот пред да се случи тоа со Ѓоко фати Америка, Ило си е проби свет, мераклија за чаталење, по струмички да фрле чифтиња, ако свакаш што сакам да кажам.:motor::motor:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не..... овој нема ништо со Ѓоко од Вита- ЕЛ. Ило Германецот пред да се случи тоа со Ѓоко фати Америка, Ило си е проби свет, мераклија за чаталење, по струмички да фрле чифтиња, ако свакаш што сакам да кажам.:motor::motor:
:eek:ftopic:
Не се вика ЧИФТИЊА туку се вика К'ЧОВИ!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.817
Поени од реакции
10.163
Еј стварно што биде со тие вработувањата? И јас се мислев дали да се пријавам иако чудно ми беше со средно во компанија за софтвер. Ме разочараа, за џабе учам информатика а со средно може да се вработиш :icon_lol:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

Струмица ќе стане МАДЕ ГОЛО!
Сеуште не ми одговори на прашањето или не ти даваат од твојот штаб да даваш изјави?
Кај се тие 1.200 вработувања?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Сеуште не ми одговори на прашањето или не ти даваат од твојот штаб да даваш изјави?
Кај се тие 1.200 вработувања?
Денес случајно муабетев со еден апликант, кој рече дека интервјуата биле смешка...
Иљо, наводно, ги донел тие луѓе во Струмица, и ги упатил на локалната власт.
Истиот човек рече дека сигурно нема да се 1200, ако воопшто има нешто, и дека кој ќе се вработи, ќе одлучи кадровската комисија, ама не на инвеститорот. :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Значи саа за саа ништо не прават а?:tapp:
хе....зарем имаше некој кој веруваше дека НЕШТО ќе направат...???
А бе близу до памет е некој да вработи 1200 луѓе на таков вид работа, а компанијата да ја нема нигде во тој бизнис........со никаква референца :)

Kajgana Shop

На врв Bottom