Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Кој последен се смее најслатко се смее....нови вработувања ќе има во Струмица

e aj da videme,samo ne kaza koga,samo ne znam dali pod tie vrabotuvanja se podrazbirat i vrabotuvanja vo opstinskata administracija,bidi malko podetalen da ne dojde do nekoja zabuna

Не станува збор за општинска администрација (која кажа такво нешто), говорам за Американците...Марчин Маларц мислам дека се викаше.

Не станува збор за општинска администрација (која кажа такво нешто), говорам за Американците...Марчин Маларц мислам дека се викаше.
OK daj boze da e taka,jas ke bidam najsreken,cul de gospod

Стварно еј.......... Заев га воде државата, треба да среде економијата малце........ да се превработаме........ да не литаме за џабе
Не ја воде државата ама го воде градо, нели треба он да вработува или само тии шо мајаа знамина на изборите и шо се праваа тепачи ги вработија?!
Помина толку време они оште просторија не се најделе, мислеш ќе отварат фирма у Висока Маала кај Турците там дек шо не пеет и пилиинта!

Nesto se slucilo snosti ima li nekoj podetalna informacija,imalo e pak racija,koj e u apsana?

Темата е отворена на 20-06-09

Веќе сум информиран дека имаме 820 апликанти, аплицирањето ќе трае постојано, но завршува до 30 јули.

Компанијата со работа ќе започне идниот месец, а сите пријавени ќе поминат низ три месечна обука. најдобрите 1.200 ќе бидат вработени.
Кај се тие 1200 што аплицирале? Има некој што го викнале? Бил некој на тримесечна обука?

Или само мафтај со хартиите пред народот... ќе биде уште да го офарба чичкото автобусот.

Не ја воде државата ама го воде градо, нели треба он да вработува или само тии шо мајаа знамина на изборите и шо се праваа тепачи ги вработија?!
Помина толку време они оште просторија не се најделе, мислеш ќе отварат фирма у Висока Маала кај Турците там дек шо не пеет и пилиинта!

Шо има врска локацијата? Шо има врска дека ке се навага тва?

Ја факултето дека е у Струмица или у Дабиље????? шо има врска тва????? ццццццц

Дали има високострични 1200 информатичари не знам? добра работа е ова но треба да се пријават барем 2000 информатичари за да се одберат 1200, не сум сигурен дека Струмица има толку многу информатичари

Дали има високострични 1200 информатичари не знам? добра работа е ова но треба да се пријават барем 2000 информатичари за да се одберат 1200, не сум сигурен дека Струмица има толку многу информатичари

Кој рече оти барале за аплицирање високостручни информатичари?

Тие што аплицираа требаше да имаат основно познавање на компјутери и англиски јазик. Обуката е сосема друга работа.
Плус, никој не рече ни дека системски администратори ќе бидат работниците ако почне да работи ова.

Кој рече оти барале за аплицирање високостручни информатичари?

Тие што аплицираа требаше да имаат основно познавање на компјутери и англиски јазик. Обуката е сосема друга работа.
Плус, никој не рече ни дека системски администратори ќе бидат работниците ако почне да работи ова.

Добро тоа е веќе поприфатливо, на првиот пост пишуваше информатичари, и затоа ми изгледаше нелогички во Струмица 1200 информатичари, секоја година нека завршуваат по 100 студенти повеќе од 15 години треба за да имаат доволно кадар

Добро тоа е веќе поприфатливо, на првиот пост пишуваше информатичари, и затоа ми изгледаше нелогички во Струмица 1200 информатичари, секоја година нека завршуваат по 100 студенти повеќе од 15 години треба за да имаат доволно кадар

Се во ред, само, обуката ќе биде специфична, незнам за кои точно софтвери. Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.

Се надевам дека сево ова е вистина и дека наскоро ќе биде, пошто и јас аплицирав овде, така да и јас како многуте чекаме на ова.

Се во ред, само, обуката ќе биде специфична, незнам за кои точно софтвери. Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.

Се надевам дека сево ова е вистина и дека наскоро ќе биде, пошто и јас аплицирав овде, така да и јас како многуте чекаме на ова.

Со среќа на тебе на сите Струмичани и сите што аплицираа, да се надеваме дека ова е реално затоа што гледам доста време со одолговлекува

Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.
На денешно време некој да ти даде нешто за џабе е малце тешко а и чудно?

Шо има врска локацијата? Шо има врска дека ке се навага тва?

Ја факултето дека е у Струмица или у Дабиље????? шо има врска тва????? ццццццц
Епа нели оправданието е дека немале просторија најдено па за тва не почнале?!
Ме интересира дека ја тераа таа просторија?
Дали терат некој да го преебат и да не му платат за кириита?

На денешно време некој да ти даде нешто за џабе е малце тешко а и чудно?

Епа нели оправданието е дека немале просторија најдено па за тва не почнале?!
Ме интересира дека ја тераа таа просторија?
Дали терат некој да го преебат и да не му платат за кириита?

хахахахаха, алал да теееееее незнам шо да ти кажам друго:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom