Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
Кој последен се смее најслатко се смее....нови вработувања ќе има во Струмица
e aj da videme,samo ne kaza koga,samo ne znam dali pod tie vrabotuvanja se podrazbirat i vrabotuvanja vo opstinskata administracija,bidi malko podetalen da ne dojde do nekoja zabuna

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Не станува збор за општинска администрација (која кажа такво нешто), говорам за Американците...Марчин Маларц мислам дека се викаше.

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
Не станува збор за општинска администрација (која кажа такво нешто), говорам за Американците...Марчин Маларц мислам дека се викаше.
OK daj boze da e taka,jas ke bidam najsreken,cul de gospod

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Стварно еј.......... Заев га воде државата, треба да среде економијата малце........ да се превработаме........ да не литаме за џабе
Не ја воде државата ама го воде градо, нели треба он да вработува или само тии шо мајаа знамина на изборите и шо се праваа тепачи ги вработија?!
Помина толку време они оште просторија не се најделе, мислеш ќе отварат фирма у Висока Маала кај Турците там дек шо не пеет и пилиинта!

Член од
1 октомври 2009
Мислења
107
Поени од реакции
5
Nesto se slucilo snosti ima li nekoj podetalna informacija,imalo e pak racija,koj e u apsana?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Темата е отворена на 20-06-09

Веќе сум информиран дека имаме 820 апликанти, аплицирањето ќе трае постојано, но завршува до 30 јули.

Компанијата со работа ќе започне идниот месец, а сите пријавени ќе поминат низ три месечна обука. најдобрите 1.200 ќе бидат вработени.
Кај се тие 1200 што аплицирале? Има некој што го викнале? Бил некој на тримесечна обука?

Или само мафтај со хартиите пред народот... ќе биде уште да го офарба чичкото автобусот.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.436
Поени од реакции
5.129
Да видиш да не веруваш!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Не ја воде државата ама го воде градо, нели треба он да вработува или само тии шо мајаа знамина на изборите и шо се праваа тепачи ги вработија?!
Помина толку време они оште просторија не се најделе, мислеш ќе отварат фирма у Висока Маала кај Турците там дек шо не пеет и пилиинта!
Шо има врска локацијата? Шо има врска дека ке се навага тва?

Ја факултето дека е у Струмица или у Дабиље????? шо има врска тва????? ццццццц

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Дали има високострични 1200 информатичари не знам? добра работа е ова но треба да се пријават барем 2000 информатичари за да се одберат 1200, не сум сигурен дека Струмица има толку многу информатичари

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Дали има високострични 1200 информатичари не знам? добра работа е ова но треба да се пријават барем 2000 информатичари за да се одберат 1200, не сум сигурен дека Струмица има толку многу информатичари
Кој рече оти барале за аплицирање високостручни информатичари?

Тие што аплицираа требаше да имаат основно познавање на компјутери и англиски јазик. Обуката е сосема друга работа.
Плус, никој не рече ни дека системски администратори ќе бидат работниците ако почне да работи ова.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Кој рече оти барале за аплицирање високостручни информатичари?

Тие што аплицираа требаше да имаат основно познавање на компјутери и англиски јазик. Обуката е сосема друга работа.
Плус, никој не рече ни дека системски администратори ќе бидат работниците ако почне да работи ова.

Добро тоа е веќе поприфатливо, на првиот пост пишуваше информатичари, и затоа ми изгледаше нелогички во Струмица 1200 информатичари, секоја година нека завршуваат по 100 студенти повеќе од 15 години треба за да имаат доволно кадар

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Добро тоа е веќе поприфатливо, на првиот пост пишуваше информатичари, и затоа ми изгледаше нелогички во Струмица 1200 информатичари, секоја година нека завршуваат по 100 студенти повеќе од 15 години треба за да имаат доволно кадар
Се во ред, само, обуката ќе биде специфична, незнам за кои точно софтвери. Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.

Се надевам дека сево ова е вистина и дека наскоро ќе биде, пошто и јас аплицирав овде, така да и јас како многуте чекаме на ова.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Се во ред, само, обуката ќе биде специфична, незнам за кои точно софтвери. Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.

Се надевам дека сево ова е вистина и дека наскоро ќе биде, пошто и јас аплицирав овде, така да и јас како многуте чекаме на ова.

Со среќа на тебе на сите Струмичани и сите што аплицираа, да се надеваме дека ова е реално затоа што гледам доста време со одолговлекува

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.
На денешно време некој да ти даде нешто за џабе е малце тешко а и чудно?

Шо има врска локацијата? Шо има врска дека ке се навага тва?

Ја факултето дека е у Струмица или у Дабиље????? шо има врска тва????? ццццццц
Епа нели оправданието е дека немале просторија најдено па за тва не почнале?!
Ме интересира дека ја тераа таа просторија?
Дали терат некој да го преебат и да не му платат за кириита?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
На денешно време некој да ти даде нешто за џабе е малце тешко а и чудно?

Епа нели оправданието е дека немале просторија најдено па за тва не почнале?!
Ме интересира дека ја тераа таа просторија?
Дали терат некој да го преебат и да не му платат за кириита?

хахахахаха, алал да теееееее незнам шо да ти кажам друго:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom