Во сообраќајна несреќа загинаа Дј Пантер и Дј Бруце(Супер Радио - Охрид)

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
Нека почиваат во мир.

Влатко го знаев и лично, комшија ми беше, извонреден човек со харизма и со нескротлив темперамент. Зависник од адреналински шокови со мотор и автомобил и комуникативен сосед каков што би сакал секој. Вечна ти слава Пантеру.

На Јане му посакувам брзо и успешно опоравување.

R.I.P... слушав за ова ама не знаев дека биле од Супер радио... овој со камионот ги зел на душа... ( ебати шиптарот)

Нека почиваат во мир.

Влатко го знаев и лично, комшија ми беше, извонреден човек со харизма и со нескротлив темперамент. Зависник од адреналински шокови со мотор и автомобил и комуникативен сосед каков што би сакал секој. Вечна ти слава Пантеру.

На Јане му посакувам брзо и успешно опоравување.
Влатче беше закон чоек..Мераклија по мотори,дури 3 4 ги имаше во споственост.Последно ми праќаше слики кога се возеле низ Македонија цела екипа.......Башка од тоа за музика ЦАР...Фреш Џемс на Супер Радио одеше секој петок со извонредно добри и нови траки секоја недела.......Тоа е.....писание......R.I.P ushte ednash

Уште два млади човечки животи се загубени..каде вака народе..Господ само добрите и младите луге ги сака,затоа и ни ги одзема,иако ние тоа можеби и никогаш нема да разбереме..Лесна ви земја,почивајте во мир.

Имам еден другар кој што е иста школа...
еден како овие двајца кои што Господ-Бог реши да ги повлече од земјава....
Знае он дека ништо повеќе нема да биде исто.

Јас немам право да му судам и да го советувам...
сепак тој ваков или онаков е севишен.
Јас...јас имав прашање:
Боже...Боже зошто?
Шо толку ти направија и згрешија?
З`ш ги прибра?
http://uk.youtube.com/watch?v=4VPJjSwPPYk

нека ви е вечна славата тоа е од пишаното никој не избегал ни вие а ни ние сите еден ден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom