Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Најчесто се згледувам во улицата и си го пуштам мозок на пасење ... а знам некад и да гледам во минувачите и да си коментирам у себе (или со тој шо е до мене) :kesa:

Најчесто гледам во минувачите,ама така напразно....умот ми е на 101 место

Гледам во минувачите,а понекогаш и во патиките...:) Ретко и во излозите...

улицата и со десното око ПодЅирнувам Дали некој ме посматра(онака скриШно):helou:

па во улица гледам (да не се спрепнам на нешто)
и кога како во минувачите

насекаде гледам ја пратам целата ситуација бурно, но најмногу внимание на добрите провокативни женски посветувам :vozbud:

Дефинитивно улицата.Претежно долу ми е погледот доколку шетам сам, ако сум со друштво поисправен сум :)

Гледам апсолутно во се! Нема шанси нешто да ми промакне...од движења на минувачи, до облеки во излози, од која какви патики има, па до моите покрети..хахаха :)
Понекогаш и коментирам кога сум сама и си се смеам на сопствените глупости...интересно е..пробајте :) само да не ве види некој ќе си мисли шизофренија имате..хахаххаха (а можда ја имам:lud:ако..интересно е:ojea:)

Или самиот се гледам во излози или гледам чупиња

Зависи, кога талкам најчесто се загледувам во нешто што ќе ми привлече внимание, било тоа минувач, излог, улицата, а знам да си зјапам и во кондурите, се зависно од моментот и од тоа низ која улица минувам...

Најчесто во минувачите..а понекогаш знам да се загледам и во излозите :)

Во минувачките во нимните зизги

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom