Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Зјапам у што стигнам, најчесто во минувачите (женски) а и во излозите понекад :)

Гледам у женски и барам некои смешни фаци.

Гледам во тоа што е најинтересно во моментот. Најчесто тоа се женските (минувачи :)) или излозите.

Aко одам сама си гледам по излози во глобала, улицата некогаш, чевлите исто така :icon_lol:, а многу ретко минувачите. Глупаво ми е сама да одам и да зјапам во луѓе :)

А кога одам со некој е тогаш си разговарам и може и по минувачи да гледам, ама во секој случај излозите ги ставам на прво место :)

Гледам да најдам некое стакло па да се видам како изгледам! Опсесија!

Гледам пред себе по патот, да не најдам пари случајно....:pipi:

Дефинитивно гледам надоле во улицата или во небото... Посебно последниов период, ќе си лупнам слушалките на уво, музика си слушам и само зјапам во земја или пак ако дува ветар знам да гледам во небо, убаво ми е кога ветерот ми дува во лице и ми ја растура косата. Јес, знам дека се филмски моменти, ама убаво ми е така кога си влагам во филм. :pipi:
А тоа што гледам во земја кога одам, си има психолошки момент, што не е битен сега за разглабање.... :)

најчесто во улицата од проста причина што имаат многу дупки нашите улици за да не скршам нога или нешто слично, иако понекогаш преземам ризик и гледам во хот грлс :toe:

Право напред ,ни лево ни десно. И после некој довикува од страна не се цени толку :) И погледнувам на страна :pipi:

Зависи. Ако си ги носам наочарите гледам во се пред мене и подалеку а ако не ги носам си ја забијам главата у земја не си напрегам очите и слободно одминувам се и секого.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom