Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Во минувачите,најчесто,а некогаш и во доле по патот.Зависи кога како.

Ја кога шетам по улица глата ми е доле вземја.:pos2::pos2:

Во најголем дел од случаите во минувачите освен кога се брзам некаде.

па нејчесто гледам напред.. сеа тоа може е да е кола.. зграда ,, некоја девојка било што само да имам нешто да се фокусирам хахаха

Во минувачите ако сум присутен тука со вниманието. Ако сум на бахамите ништо не гледам само тера автопилотот мој до зададената дестинација или крајна цел.

Најчесто во минувачите. Кога брзам напред само гледам. :)

gledam vo minuvacite, ne za drugo tuku da ne se udram vo niv :D

Обично гледам во некоја точка онака замислена(дур си слушам музика и се внесувам:pipi:) и не обрнувам многу многу внимание на останатото.А во минувачи гледам чат пат, зависи од минувачите:pipi::pipi:

Зависи кога како понекогаш сакам поплека да одам за да ги разгледувам објектите покрај патот што се и да ги гледам минувачите.Ама некогаш кога и не сум многу расположена само гледам што побрзо да поминам и си гледам во улицата.

Таблиците на колите.

најчесто во минувачите, да не познам некого ова она или пак гледам само напред без разлика што има

хах па најчесто по минувачите ..нз заш можеби затоа што сум мн љубопитна кои се што се може и познавам некој ..може ќе видам некој со некого хахахха и слично :)

Најчесто гледам по околината, ја разгледувам нашата ултра позната архитектура. :)
А порано, најчесто бев наведнат и гледав надоле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom