ada
Модератор! ок?
- Член од
- 21 август 2006
- Мислења
- 5.706
- Поени од реакции
- 566
Во стероидите и теговите, значи во своите мускули. Инаку, животни идоли ми се Xena и амазонките.
Искрено, веројатно единствено во чувството дека ме сакаат и сакам(ова сфатено малку пошироко од партнерска љубов). Без тоа, не би имала за кого да "војувам" со животот. Годините ме учат дека сам си ништо, а без љубов остануваш животно со своите инстикти.
Искрено, веројатно единствено во чувството дека ме сакаат и сакам(ова сфатено малку пошироко од партнерска љубов). Без тоа, не би имала за кого да "војувам" со животот. Годините ме учат дека сам си ништо, а без љубов остануваш животно со своите инстикти.
бидејќи ти свесно или несвесно правиш нештата околу тебе да се менуваат,ти си тој кој ја стреми или пак ја гони среќата од себе си и сето друго.Најважно од се е да не се ограничуваш.Што е тоа? На пример ке речеш: не ме бидува мене математика, или пак неможам да направам нешто не сум способен. Колку повеќе си позитивен толку подобро бидејки и зборовите имаат моќ,се тоа се исполнува. А единствен непријател на човекот е стравот. 
и се си мислам готово неможам да соберам сила да издржам, ама има нешто ме влече, незнам дали е тоа оптимизмот, или желбата да се стремам кон нешто подобро, тоа унатре огинот
или самото тоа кога ќе застанам и кога ќе размислам поубаво за што се нервирам, дека секој ден е убав итн итн, јас да конкретизирам да не отепам силата ја барам во оптимизмот, тоа ми е силата уствари, и во нас треба да ја бараме силата нормално :smir: