TpH_Bo_OkO
Трноризец
Во знаењето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Токму тоа е поентата на бог. Ја нарекувате со различни имиња, но тоа што внатре го чувствувате и кое ви помага да се избавите од невоља се вика... Господ. Барем јас, така ја гледам смислата (барем на нашата ако не и на сите други) на религијата. Се` се темели на верба, и тоа е се` што ти треба. Ни цркви, ни свеќи, ни вуду кукли, ни глупав Double G кој продава муда за бубрези :star:Апсолутно. Човек има можност да види колку е јак токму кога ќе се најде во невоља. И мене ми се има случено слично како на Тиндер грл, само јас таа сила во себе ја нареков Бог, а тоа беше пред 8 години. И сега сум уште слаб само во себе да ја барам таа сила или не ми е баш пријатно и благодарно таа сила да си ја припишувам себеси... Во секој случај по тиндер сум и од тиндер грл... којзнае...![]()
Токму тоа е поентата на бог. Ја нарекувате со различни имиња, но тоа што внатре го чувствувате и кое ви помага да се избавите од невоља се вика... Господ. Барем јас, така ја гледам смислата (барем на нашата ако не и на сите други) на религијата. Се` се темели на верба, и тоа е се` што ти треба. Ни цркви, ни свеќи, ни вуду кукли, ни глупав Double G кој продава муда за бубрези :star:
Се сложувам со Bada Bing.Силата ја наоѓаме во надежта (ако веќе мора да се изразуваме со таков јазик).![]()