Во која македонска фирма би сакале да се вработите

• Креатор на темата Креатор на темата J0ker_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 мај 2006
Мислења
92
Поени од реакции
6
Значи кога би можеле да бирате каде би се вработиле?

Во Пивара Скопје, на контрола на квалитет !

Fersped...desna raka na Sterjo:)

jas bi sakala da se vrabotam vo alkaloid ili klinikata Filip 2!moze i vo ginekolosko-akuserskata klinika Bogorodica-Sestina!ali prvo da zavrsam skolo!

да бидам генерален директор у мобимак

Никаде! Ќе си отворам моја фирма!

Искрено би сакал да работам или во банка, по можност Комерцијална,или па во маркетинг агенцијата New Moment

Хммм, македонска фирма....и јас да работам во неа? Шознам...нема таква... Желбата ми е да сум судија, а судот е државна институција, а не фирма.

J0ker_MKD напиша:
Значи кога би можеле да бирате каде би се вработиле?
“Собрание на РМ“
Плата-гарантирана.
Канцеларија-гарантирана
Пензија после 25год стаж-гарантирана
Кола-гарантирана
Швалерка-гарантирана
Оброци и пијачки-скоро за без пари
Работа-немаш
Обврски-немаш
Привилегии----па кога Господ го измислил зборот привилегии милсел на нив.:je:

Топка напиша:
Никаде! Ќе си отворам моја фирма!

Добра идеја. И јас би си отворил. За да правам далавери :devil3: .

Не бе шала во банките е најдобро. :kez: :kez: :kez:

Јас би работела во некоја од банките Комерцијала или Тутунска, но не на шалтер туку некоја си десна рака на некоја лева, а може би го одбрала и Дајнерс клубот...или пак Космофон во маркетинг и адвертајзинг одделот...така тоа би ми лежело да го работам. Но бидејки кај нас се е исполитизирано, па дури и приемот на работа во такви установи, институции, фирми... би си отворила сопствена фирма.:icon_lol:

у мобимак...да можам да си ѕвонам кај сакам кога сакам :) закон...а и некако младалачка работа ми е, по модерна. другите работи во македонија сите ми се некако ухх...ко 60 години да имам би се осеќала доколку би работела таму

Vo prvata makedonska nuklearna centrala. Ke ve imam site kako zaloznici. :)
Inaku realno, preku glava mi e od rabota, jas bi uzival samo dajte mi dovolno pari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom