Во која игра сте цар?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
PES 08, 09, 10 сега ја чекам и 11 да видиме што ново ке измислат

Mи лежат стратегии....А дефинитивно цар сум во Age of Empires II
најдобар :)

Цар?

За мене сум си цар во Кол оф Дјути.
ОФ: Пишав дека имам некој проблем со приклучување на онлајн ама се уште ми нема никој вратено на темата Мodern Warfare 2 Multiplayer Guide. Ако знае некој нека пише.

DOOM 3 и после толку години сеуште ја играм :vozbud: малку по малку на памет ги научив безбројните детаљи во играта :pishtoldz и последнава година само на nightmare ја играм

Додека не искочи DOOM 4 и постави нови стандарди во гејмингот тука е 3-ката во PC

doom-3.jpg

Не се секирај, на 11 септември ќе излезе RAGE. Играта ја прави id Software ( истата компанија што ја направи DOOM3). Стварно ќе постави нови стандарди .... Побарај на гоогле да видиш некои trailers.

Претежно во сите игри сум многу добар, ама една едниствена која можам и мижеечки да ја играм е Tomb Raider сите 9 дела. Ја пратам играта од 2ро одделение и никогаш нема да ми здосади. Инаку многу добар сум и во Devil May Cry (на било која тежина, including Dante Must Die), Prince of Persia, Resident Evil (исто игра која ја пратам од 2ро одделение), Silent Hill, Left for dead, Battlefield 2: Bad Company, Hitman и мноогу други.

Претежно во сите игри сум многу добар, ама една едниствена која можам и мижеечки да ја играм е Tomb Raider сите 9 дела. Ја пратам играта од 2ро одделение и никогаш нема да ми здосади. Инаку многу добар сум и во Devil May Cry (на било која тежина, including Dante Must Die), Prince of Persia, Resident Evil (исто игра која ја пратам од 2ро одделение), Silent Hill, Left for dead, Battlefield 2: Bad Company, Hitman и мноогу други.
Na sto ja igras Battlefield BC2 ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom