van Postar
поштен ко поштар
- Член од
- 8 јули 2010
- Мислења
- 173
- Поени од реакции
- 16
PES 08, 09, 10 сега ја чекам и 11 да видиме што ново ке измислат
Не се секирај, на 11 септември ќе излезе RAGE. Играта ја прави id Software ( истата компанија што ја направи DOOM3). Стварно ќе постави нови стандарди .... Побарај на гоогле да видиш некои trailers.DOOM 3 и после толку години сеуште ја играм малку по малку на памет ги научив безбројните детаљи во играта :pishtoldz и последнава година само на nightmare ја играм
Додека не искочи DOOM 4 и постави нови стандарди во гејмингот тука е 3-ката во PC
Na sto ja igras Battlefield BC2 ?Претежно во сите игри сум многу добар, ама една едниствена која можам и мижеечки да ја играм е Tomb Raider сите 9 дела. Ја пратам играта од 2ро одделение и никогаш нема да ми здосади. Инаку многу добар сум и во Devil May Cry (на било која тежина, including Dante Must Die), Prince of Persia, Resident Evil (исто игра која ја пратам од 2ро одделение), Silent Hill, Left for dead, Battlefield 2: Bad Company, Hitman и мноогу други.
На компјутер со прилично солидна конфигурација, инаку не би можел да ја возиNa sto ja igras Battlefield BC2 ?