Во која игра сте цар?

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
PES 08, 09, 10 сега ја чекам и 11 да видиме што ново ке измислат

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Mи лежат стратегии....А дефинитивно цар сум во Age of Empires II
најдобар :)

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Цар?

За мене сум си цар во Кол оф Дјути.
ОФ: Пишав дека имам некој проблем со приклучување на онлајн ама се уште ми нема никој вратено на темата Мodern Warfare 2 Multiplayer Guide. Ако знае некој нека пише.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
DOOM 3 и после толку години сеуште ја играм :vozbud: малку по малку на памет ги научив безбројните детаљи во играта :pishtoldz и последнава година само на nightmare ја играм

Додека не искочи DOOM 4 и постави нови стандарди во гејмингот тука е 3-ката во PC

Не се секирај, на 11 септември ќе излезе RAGE. Играта ја прави id Software ( истата компанија што ја направи DOOM3). Стварно ќе постави нови стандарди .... Побарај на гоогле да видиш некои trailers.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Претежно во сите игри сум многу добар, ама една едниствена која можам и мижеечки да ја играм е Tomb Raider сите 9 дела. Ја пратам играта од 2ро одделение и никогаш нема да ми здосади. Инаку многу добар сум и во Devil May Cry (на било која тежина, including Dante Must Die), Prince of Persia, Resident Evil (исто игра која ја пратам од 2ро одделение), Silent Hill, Left for dead, Battlefield 2: Bad Company, Hitman и мноогу други.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Претежно во сите игри сум многу добар, ама една едниствена која можам и мижеечки да ја играм е Tomb Raider сите 9 дела. Ја пратам играта од 2ро одделение и никогаш нема да ми здосади. Инаку многу добар сум и во Devil May Cry (на било која тежина, including Dante Must Die), Prince of Persia, Resident Evil (исто игра која ја пратам од 2ро одделение), Silent Hill, Left for dead, Battlefield 2: Bad Company, Hitman и мноогу други.
Na sto ja igras Battlefield BC2 ? :)

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.198
Поени од реакции
2.241
Call of Duty: Modern Warfare 2 (Multiplayer) i Battlefield Bad Company 2 (multiplayer).

Kajgana Shop

На врв Bottom